Hotell i Faenza i Emilia-Romagna

Villa Abbondanzi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Tilbring en romantisk ferie sammen i hjertet av Romagna nær Ravenna, Ferrara, Bologna og heller ikke så veldig langt fra Firenze. Skjem deg bort i Villa Abbondanzi som ligger omkranset av en hundre år gammel park, der ekornene som spretter over veien og flamingoene som poserer yndig ved dammen skaper en idyllisk ramme rundt oppholdet ditt.

Fullstendig avslapning i smakfulle omgivelser

Nyt din partners selskap i en helt annen atmosfære som tar dere bort fra hverdagen, og skjemmer dere bort i det anlagte spaområdet i Villa Abbondanzis hage. Her kan du unne deg flere ulike behandlinger, utført av pålitelige velvære-eksperter. Det tilbys mange deilige fasiliteter som badstue, dampbad og boblebad. Om sommeren kan du nyte bassenget og utendørs badestamp.

En gourmetopplevelse i elegante omgivelser

Erte smaksløkene med en smaksprøve-meny og overrask deg selv. Prøv cannoli med ricotta-ost og ananas-saus eller de mange fiskespesialitetene kjøkkensjefen anbefaler. Alle rettene er ikke bare kreativt tilberedt, men serveres i en magisk atmosfære.. Denne restauranten er en av de mest populære og eksklusive restaurantene i Faenza.

Rom med utsikt over parken

Alle 15 rommene har et særegent preg og er nøye innredet for å gjennomføre den raffinerte stilen til Villa Abbondanzi. Stilige møbler, takbjelker og peis blir kombinert med moderne komfort og et snev av eleganse. Fasiliteter inkluderer: satellitt-TV, telefon, trådløs internettilgang, minibar, safe, aircondition, hårføner, toalettsaker, tøfler og morgenkåpe. Gjestene får (fra oktober til mai) en velkomstgave bestående av en type wienerbrød kalt "Babbi". Sengetøyet skiftes daglig.

Gratis adgang til et beroligende miljø

Når du bor på Villa Abbondanzi er bruk av utendørsbassenget, boblebadet (innendørs), badstuen, det tyrkiske badet, treningsrommet, jacuzzi (utendørs) og forbruket av urtete inkludert i romprisen. Du får 10% rabatt på restaurantens meny og 10% rabatt på spa-områdets skjønnhetsbehandlinger og massasje i velværesenteret Cottage & Spa. Glem den hektiske rutinen og benytt anledningen til å tilbringe mer tid med din partner. Villa Abbondanzi er et ideelt reisemål for et jubileum eller bursdagsgave.

Les mer om Villa Abbondanzi

Les om rommene på Villa Abbondanzi

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map