Agriturismo i Faenza i Emilia-Romagna

Locanda della Fortuna

Vinmarker og sypress-alléer på Toscansk vis
 
Locanda della Fortuna er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Locanda della Fortuna er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Faenza her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Locanda della Fortuna ligger i et landskap som mest av alt minner om et maleri med sitt panoramiske svømmebasseng og bølgende bakker. Det er her det klassiske toscanske landskapet ender, og bare et par km nord tar den flate Posletta over med begivenhetsrike byer som Faenza (ca. 10 km) og Ravenna.

Nyt den vakre beliggenheten

Dette klassiske landstedet lokker med varme, sjarm, hjertelig vertskap og imponerende landskap. Locanda della Fortuna er en vinner med sin flotte beliggenhet, deilige hage med et stort svømmebasseng og hyggelige innredning. Ved inngangen under den vinrankekledde pergolaen trer dere inn i en stemningsfull stue med resepsjon og lesestoff. Det er mulig å spise a la carte i stuen eller utendørs (når været tillater det), og stedets restaurant er også åpen for gjester som ikke bor på Locanda della Fortuna. Det er mulig å spise lunsj i restauranten i høysesongen, men den er stengt hver mandag.

Les mer om Locanda della Fortuna

Utforsk landskapet på to hjul

Når dere ankommer finner dere gratis parkering på andre siden av veien. Dere skal heller ikke se bort ifra at dere blir ønsket velkommen av eierenes vennlige små hunder. Vertene stiller med sykler dersom dere ønsker å ta det frodige landskapet i nærmere øyensyn, mens dersom dere er ute etter mer aktive opplevelser finner dere både tennisbane, 9-hullers golfbane, rideskole og kurbad innenfor rimelig kjøreavstand.

Dobbeltrom Standard:
- 2 hyggelig innredde dobbeltrom (et i første- og et i andre etasje) med Wi-Fi, takvifte, tv (med italienske kanaler) og eget bad med toalett og dusj. Et av rommene har mulighet for én ekstra oppredning.
Dobbeltrom Comfort:
- 3 hyggelig innredde dobbeltrom i andre etasje med Wi-Fi, takvifte, tv (med italienske kanaler) og eget bad med toalett og dusj. Et av rommene har mulighet for én ekstra oppredning.
Family Room:
- 1 hyggelig innredet rom i andre etasje med soveplasser til 4 personer. Rommet har Wi-Fi, takvifte, tv (med italienske kanaler) og eget bad med toalett og dusj. Prisen inkluderer enten to voksne og to barn til og med 14 år, eller tre voksne.
Dobbeltrom med kjøkkenkrok og terrasse:
- 1 hyggelig innredet rom i første etasje med kjøkkenkrok (mikrobølgeovn, ovn, gasskomfyr og oppvaskmaskin) med panoramisk utsikt. Rommet har Wi-Fi, takvifte, tv (med italienske kanaler), peis og eget nyrenovert bad med toalett og stor dusj. Det har også en stor, privat terrasse. Det er ikke mulighet for ekstra oppredninger.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Locanda della Fortuna

Les personlige anmeldelser av Locanda della Fortuna som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Locanda della Fortuna. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Locanda della Fortuna

Bedømmelse av Locanda della Fortuna

Les mer

Bedømmelse av Locanda della Fortuna

Les mer

Bedømmelse av Locanda della Fortuna

Les mer

Bedømmelse av Locanda della Fortuna

Les mer

Bedømmelse av Locanda della Fortuna

Les mer

Bedømmelse av Locanda della Fortuna

Les mer
 
search map