Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Faenza er en liten by i provinsen Ravenna, som igjen hører til Emilia-Romagna regionen. Byen med sine godt over 55 000 innbyggere ligger ved foten av de første små Apenninefjellene, knappe 50 km fra Bologna.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bestill ferieovernattinger i Faenza

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Faenza og ellers i Emilia-Romagna. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Faenza

Keramikkmuseet

Faenza er berømt for sin fajansekunst som blir produsert i stor stil og som trekker mange besøkende til det internasjonale keramikk-museet. Byen er opprinnelig romersk og allerede i renessansetiden var den kjent for sine keramikkunster.

Absorber historien

Dere finner mange andre interessante steder å besøke i byen, som La Cattedrale, en av de høyeste renessanse-katedralene i Emilia-Romagna, Palazzo Milzetti, det mest betydningsfulle neoklassiske palasset i regionen, og Il Teatro Masini, et av de vakreste teatrene i Italia. Når sulten melder seg behøver dere heller ikke å lete lenge da det er mange restauranter, pizzeriaer, barer og iskiosker over alt. Besøk den botaniske hagen eller parken Parco Bucci, som huser et stort antall fuglearter, små innsjøer fulle av fisk og et hav av fargerike blomster og planter.

Sjul teksten
 
 
search map