Hotell i Comacchio i Emilia-Romagna

B&B Al Ponticello

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Midt i "kanalbyen" Comacchio med utsikt over sin egen historiske rødsteinsbro fjnner man det lille B&B Al Ponticello. Et lite koselig hotell med utsikt over kanalen, en fredelig gårdsplass og gangavstand til både butikker og spisesteder.

B&B Al Ponticello ligger i andre etasje (det er en heis i resepsjonen) i en eldre eiendom. Når man kommer inn, blir man møtt av det imøtekommende vertsparet i en resepsjon hvor man finner mye stoff om det lokale området, og mange gode forslag til utflukter (for eksempel til stranden som ligger ca. 4 km unna, eller våtmarksområdet Valli di Comacchio, som er et paradis for ornitologer.) I samme rom ligger også frokostsalen (buffet). Alle rommene er i samme etasje.

Les mer om B&B Al Ponticello

Rom med kanalutsikt (inkl. frokost)
- Alle de fem rommene har utsikt over kanalen og den vakre rødsteinsbroen på forsiden av hotellet (sideutsikt eller frontal utsikt). Rommene er pent innredet (stil og farger varierer), og alle har TV (med italienske kanaler), aircondition, wi-fi, telefon, minibar, safe og romslig bad med toalett, hårføner og dusj. Flere av rommene har mulighet for en ekstra oppredning og to rom kan innkvartere familier med to voksne og to barn.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map