Hotell i Comacchio i Emilia-Romagna

B&B Al Ponticello

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Midt i "kanalbyen" Comacchio med utsikt over sin egen historiske rødsteinsbro fjnner man det lille B&B Al Ponticello. Et lite koselig hotell med utsikt over kanalen, en fredelig gårdsplass og gangavstand til både butikker og spisesteder.

B&B Al Ponticello ligger i andre etasje (det er en heis i resepsjonen) i en eldre eiendom. Når man kommer inn, blir man møtt av det imøtekommende vertsparet i en resepsjon hvor man finner mye stoff om det lokale området, og mange gode forslag til utflukter (for eksempel til stranden som ligger ca. 4 km unna, eller våtmarksområdet Valli di Comacchio, som er et paradis for ornitologer.) I samme rom ligger også frokostsalen (buffet). Alle rommene er i samme etasje.

Les mer om B&B Al Ponticello

Rom med kanalutsikt (inkl. frokost)
- Alle de fem rommene har utsikt over kanalen og den vakre rødsteinsbroen på forsiden av hotellet (sideutsikt eller frontal utsikt). Rommene er pent innredet (stil og farger varierer), og alle har TV (med italienske kanaler), aircondition, wi-fi, telefon, minibar, safe og romslig bad med toalett, hårføner og dusj. Flere av rommene har mulighet for en ekstra oppredning og to rom kan innkvartere familier med to voksne og to barn.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av B&B Al Ponticello

Les personlige anmeldelser av B&B Al Ponticello som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av B&B Al Ponticello. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra B&B Al Ponticello

Bedømmelse av B&B Al Ponticello

Les mer

God service!

Koselig B&B med god service i midten av byen ved kanalen!

Les mer

Bedømmelse av B&B Al Ponticello

Les mer

Per og familie fra Norge boede på B&B Al Ponticello i Comacchio fra d. 27. marts til d. 2. april 2013.

Vi havde en meget fin tur til Comacchio, og har bare lovord at si om B&B al ponticello – utrolig hyggelig og hjelpsom vært/værtinde – fik mange gode samtaler under morgenmaden, det var morsomt at blive kendt med nogen italiener, det gav en ekstra dimension til turen.
Commacchio er en lille by, hvor italienerne bor og lever, ikke tilpasset turister, vi synes det var spændende, ikke mindst menyen på restauranterne – meget fisk og skalddyr.
Skulle bare have haft bedre vejr, det var koldt og regnfuld, men det har man jo ingen garanti for.

Send vores bedste hilsner til Rikardo og hans familie i Al Ponticello.

Les mer

Kari og Johan fra Noresund i Norge var på en længere rundtur og boede på Hotel Il Giardinetto i Pettenasco fra d. 7. til d. 9. august 2010, Fattoria La Gabola i Cortona fra d. 14. til d. 21. august 2010, på B&B Al Ponticello i Comacchio fra d. 21. til d. 23. august 2010, på Hotel Roma i Cittadella fra d. 23. til d. 25. august 2010.

Først, -nok en gang takk for flott service både før og under turen! Så nær som to netter på Bed & Breakfast i Livorno (som forøverig var et fantastisk sted) bestillte vi alle overnattinger via In Italia, og er som tidligere år strålende fornøyd med dette.

Første stopp på reisen var Hotel Il Giardinetto i Pettenasco. Hotellet ligger nydelig til ved sjøen. Maten var fantastisk, vinene kjempegode og personellet svært hyggelige. Vi fikk beskjed om at vårt værelse var oppgradert til superior rom, noe som jo gjorde det enda bedere. Etter å ha kjørt bil helt fra Norge (noe som forøverig tok under 16 timer fra vi kom i land i Hirtshals) brukte vi disse dagene til å slappe av. Vi leide båt og hadde en fin dag på sjøen. Stedet er også et fint utgangspunkt for å besøke noen av vingårdene i Nord/Vest Italia. Vi kommer gjerne tilbake og tilbringer flere dager her.

Vi tilbrakte en natt på Hotel Metropoli i Genova. Bra hotel, som tok vel imot oss selv om vi kom sent p.g.a. trafikk kaos inn mot byen denne ettermiddagen. Genova er en fasinerende by, som virker som om den er bygd opp i mange forskjellige høyder.

Agriturismo Cocodà i Zignago er et fasinerende sted høyt oppe i fjellet. Flotte store værelser og flere fine sitteplasser ute. Mannen i huset prater litt engelsk, men det kan være greit med litt Italiensk kunnskap. ettersom det ikke er noen andre spisteder i nærheten bestillte vi halvpensjon, noe vi ikke angret på. Hver kveld fikk vi servert den ene retten etter den andre med nydelig hjemmelaget mat og masser av god vin. På dagen pakket vi nistekurv og gikk fotturer i fjellet. Det er fler godt merkede vandreruter i området.

Vi tilbrakte 1 uke på Fattoria La Gabola i Cortona. En herlig liten gård hvor vi leide det lille huset som lå i tilknyttning til hovedbygningen. Også her kom Italienskkunskapen godt med, men selv uten dette er jeg sikker på at vi hadde kommet godt overens med eieren som var veldig hyggelig og behjelpelig. Området har koselige uteplasser og et fint basseng. Vi er glade i å lage egen mat med alle Italias fantastiske råvarer, og kjøkkenet i huset var helt greit til dette. Stedet ligger svært sentralt til for turer til mange av de historike byene i området. Vi hadde også noen flotte viingårdturer både i Chianti og Motepulciano området. Dessuten var vi var så heldige at Siennas Palio foregikk denne uken og vi fikk oppleve denne folkefesten. Torsdag kveld hadde vi via In Italia meldt oss på vinsmaking og middag på Palazzo Bandino. Etter en omvisning i vinkjelleren fikk vi en god middag hvor alle husets viner var satt frem etter hvilke som burde drikkes til de ulike rettene. Vi fikk forsyne oss selv så mye vi ville, og både maten og vinen var svært god. Vinene var også utrolig rimelige og av god kvalitet, så vi passet på å kjøpe med noen hjem.

B&B Al Ponticello i Ferrara har flotte moderne rom i et hyggelig gammelt hus. God frokost og hyggelige ansatte som snakker godt engelsk. En fasinerende liten by med sine mange kanalerog broer. Det er også et godt utvalg av resturanter med svart god sjømat. Siden vi var der midt i den Italienske ferien var det masse folk på badestrendene, men strnde er store og lange, så det er også plass til mange.

Hotel Roma i Cittadella er et koselig lite hotell med kun 12 rom. Vårt rom var stort og flott. Den lille byen med ringmuren er et fasinerende sted. Vi var så uheldige at det både var mandag kveld og midt i ferien, noe som gjorde det vanskelig å finne et sted å spise. Hotellet gjorde imidlertid sitt ytterste for å hjelpe oss, vi ble til og med tilbydd skyss til en resturant et stykke unna av eierens bror. Vi fant imidlertid et lite lokalt spiseted 10 minutters gange utenfor muren hvor det hverken fantes menyer eller noen som snakket noe annet enn Italiensk, men som hadde fantastisk hjemmelaget mat og gav oss en opplevelse vi vil huske. Hvis du bor her (og snakker Italiensk) så spør damen i resepsjonen etter "The old resturant" som hun kalte den da vi forklarte hvor vi hadde vært, det er vært opplevelsen! Fra hotellet hadde vi også en fin kjøretur i Amaroneområdet.

I hele Toscana Piemonte og Verona området hade vi en rekke flotte besøk på både kjente og ukjente vingårder. Felles for dem alle var at de tok imot oss med åpne armer. Vi ble vist rundt i vinkjeller og fikk smake fantastiske viner (nesten alle steder uten at det kostet oss noe), dermed ble vinkjellern fyllt opp med minner som vi kan nyte frem til neste Italiatur. Denne vil vi også garantert blanlegge utfra In Italias fantastiske hjemmesider.

Les mer

Bedømmelse av B&B Al Ponticello

Les mer
 
search map