Feriehus og hoteller i Comacchio

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen Comacchio ligger i Emilia-Romagna-regionen, og blir også kalt "lille Venezia". Navnet kommer fra det faktum at byen er delt inn i 13 ulike øyer. Mellom øyene er det broer over de mange kanalene - akkurat som i Venezia.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Lagunebyen er en av de viktigste byene i Nasjonalparken Delta del Po, og tilbyr totalt 7 ulike strender spredt over hele 25 km kyststrekning. Foruten disse mange strendene er det også rikelig med muligheter til å gå på kulturelle funn i byen. De mange gamle broene er i seg selv verdt å se. I tillegg er det ikke mindre enn fem kirker i byen fra ulike historiske perioder. Her vil du også finne mange spisesteder fra fine restauranter til pizzeriaer og flere forskjellige typer butikker.

Les mer om Comacchio

Ta også en båttur gjennom kanalene i Comacchio eller med motorbåt mellom de ulike byene langs kysten. I den nærliggende våtmarksområdet Valli di Comacchio det er gode muligheter for fugletitting, sykling eller seiling.

Sjul teksten
 
 
search map