Feriebolig i Cesenatico i Emilia-Romagna

Residenza Valverde

 
Residenza Valverde er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residenza Valverde er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cesenatico her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residenza Valverde er et nyere feriesenter som ligger bare et steinkast fra havet og stranden, samt kun et par meter fra Parco del Levante, byens store grønne park med lekeplass og barneunderholdning. Hotellet har flere fine fasiliteter og settes pris på av store og små. Her er barna hjertelig velkomne!

Perfekt familiested

Du bor rett ved en barnevennlig strand og kun ca. 1 km fra Cesenaticos sentrum. I tillegg til muligheten til å slikke sol på en sandstrand (strandservice kan leies på stedet) er det et fint bassengområde her med en oppvarmet del, en del dedikert til barna, og en del med vannmassasje. Ved bassenget tilbys det en del aktiviteter og leker i sommerhalvåret, noe spesielt de yngste gjestene er glade for.

Når du føler du har solt deg nok og er klar for litt bevegelse kan du spille biljard, bordtennis eller strandvolleyball. Og når sulten og tørsten melder seg er det både restaurant og bar på stedet. Dersom det heller frister med pizza eller sjømat kan du finne dette bare et par meter fra Residenza Valverde.

Parkering er tilgjengelig og mot betaling kan du benytte deg av vaskeriet, parkere i garasjen og ta i bruk Internet Point.

Les mer om Residenza Valverde

Terrasse med havutsikt

Alle leilighetene har telefon, satellitt-tv, aircondition (mot bestilling og tilleggsbetaling på stedet), samt egen terrasse eller balkong med bord og stoler, samt en form for havutsikt. Vi gjør oppmerksomme på at det i utendørsområdene er barneunderholdning hver ettermiddag/ kveld frem til ca. kl 22.30.

Leilighetene på Residenza Valverde

Studio Libeccio M2

Ettromsleilighet med sovesofa og kjøkkenkrok, bad med dusj/badekar, samt uteplass og havutsikt. Ca. 28 m².

Leilighet m. 2 soverom Scirocco T6

Treromsleilighet med en stue med kjøkkenkrok og to soveplasser, 2 soverom, bad med dusj/badekar, samt uteplass og havutsikt. Ca. 48 m².

Leilighet m. 1 soverom m. havutsikt og balkong/terrasse

Toromsleilighetene består av en stue med kjøkkenkrok og to soveplasser, et soverom med dobbeltseng og evt. ekstraseng, et bad med toalett og dusj, og en terrasse med hagemøbler og havutsikt.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residenza Valverde

Les personlige anmeldelser av Residenza Valverde som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residenza Valverde. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Residenza Valverde

Bedømmelse av Residenza Valverde

Les mer

Perfekt italiensk badeferie.

Residenza Valverde ligger perfekt til rett ved stranden og et stort bassengområde . De ansatte er svært vennlige og super nyttig . Alt ser rent ut og er godt vedlikeholdt. Sykler er gratis tilgjengelig og om kvelden har du gratis transport til sentrale Cesenatico/Porto Canale. Leiligheten vi hadde var ganske stor og alle har sjøutsikt. Vi synes ekstra kostnader for aircondition på 90 € per uke er litt i den høye enden for den store leiligheten.

Les mer

Bedømmelse av Residenza Valverde

Les mer

Bedømmelse av Residenza Valverde

Les mer

Bedømmelse av Residenza Valverde

Les mer

Marit og familien fra Fjell i Norge boede på Residenza Valverde i Cesenatico fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Vi har hatt et flott opphold i Cesenatico. Det var en veldig koselig by, med mange butikker, spisesteder, og en veldig koselig fiskerihavn. Prismessig synes vi det lå under prisene i f.eks Norditalia og Toscana, kanskje fordi det bare var italienere som ferierer her? Vi leiet bil i hele perioden, fikk derfor med oss San Marino, Ravenna, Rimini, Cervio, Cesena som alle lå i nærheten. Selve anlegget var veldig koselig, med hyggelig betjening. Fikk leiligheter mot bassenget, fikk derfor ikke sol inn på terrassen i hele tatt. Det var veldig godt, vi kunne da spise alle våre måltider ute, uten å bli "stekt". Fikk stor leilighet (Maestrale) med 2 bad, noe som var helt supert med tanke på at vi hadde med oss 2 tenåringsjenter. Leilighetene kunne nok har vært MYE mer utstyrt med tanke på matlaging, renhold osv. Hadde vi f.eks måtte spise inne, hadde vi bare 1 stol.....En liten ting til dere er at den ene kilometeren dere skriver at det er inn til sentrum er veldig lang. Vi brukte 45 min. Det riktige inn til det som er sentrum handlegater, fiskerihavnen osv er nok 4 kilometer, men det var gode bussforbindelser så det gikk greitt. Taxi var det nesten umulig å få fatt i. Trengte ikke å reise til byen heller, det var mye som skjedde i området og, det var markeder forskjellige dager og endel restauranter.
Oppsummering: Har hatt et veldig koselig opphold, tenåringene ville ikke hjem, fint anlegg, koselig område, passelig temperatur. Har brukt In-Italia flere ganger tidligere, kommer helt sikkert å gjøre det igjen, og anbefaler dere gjerne til andre.

Les mer
 
search map