Feriebolig i Cesenatico i Emilia-Romagna

Residenza Valverde

 
Residenza Valverde er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residenza Valverde er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cesenatico her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residenza Valverde er et nyere feriesenter som ligger bare et steinkast fra havet og stranden, samt kun et par meter fra Parco del Levante, byens store grønne park med lekeplass og barneunderholdning. Hotellet har flere fine fasiliteter og settes pris på av store og små. Her er barna hjertelig velkomne!

Perfekt familiested

Du bor rett ved en barnevennlig strand og kun ca. 1 km fra Cesenaticos sentrum. I tillegg til muligheten til å slikke sol på en sandstrand (strandservice kan leies på stedet) er det et fint bassengområde her med en oppvarmet del, en del dedikert til barna, og en del med vannmassasje. Ved bassenget tilbys det en del aktiviteter og leker i sommerhalvåret, noe spesielt de yngste gjestene er glade for.

Når du føler du har solt deg nok og er klar for litt bevegelse kan du spille biljard, bordtennis eller strandvolleyball. Og når sulten og tørsten melder seg er det både restaurant og bar på stedet. Dersom det heller frister med pizza eller sjømat kan du finne dette bare et par meter fra Residenza Valverde.

Parkering er tilgjengelig og mot betaling kan du benytte deg av vaskeriet, parkere i garasjen og ta i bruk Internet Point.

Les mer om Residenza Valverde

Terrasse med havutsikt

Alle leilighetene har telefon, satellitt-tv, aircondition (mot bestilling og tilleggsbetaling på stedet), samt egen terrasse eller balkong med bord og stoler, samt en form for havutsikt. Vi gjør oppmerksomme på at det i utendørsområdene er barneunderholdning hver ettermiddag/ kveld frem til ca. kl 22.30.

Leilighetene på Residenza Valverde

Studio Libeccio M2

Ettromsleilighet med sovesofa og kjøkkenkrok, bad med dusj/badekar, samt uteplass og havutsikt. Ca. 28 m².

Leilighet m. 2 soverom Scirocco T6

Treromsleilighet med en stue med kjøkkenkrok og to soveplasser, 2 soverom, bad med dusj/badekar, samt uteplass og havutsikt. Ca. 48 m².

Leilighet m. 1 soverom m. havutsikt og balkong/terrasse

Toromsleilighetene består av en stue med kjøkkenkrok og to soveplasser, et soverom med dobbeltseng og evt. ekstraseng, et bad med toalett og dusj, og en terrasse med hagemøbler og havutsikt.

Sjul teksten
 
 
search map