Feriebolig i Cesenatico i Emilia-Romagna

Residenza Valverde

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residenza Valverde er et nyere feriesenter som ligger få meter fra Parco del Levante, byens store grønne park med lekeplass. Dette er et sant paradis for barnefamilier, der fasilitetene og underholdningsmulighetene står i kø.

Opplagt familiested

Stedet ligger rett ved en barnevennlig strand, ca. 1 km fra Cesenaticos bykjerne. Det er to svømmebassenger her (det ene er oppvarmet) med et barnebassengområde, vannmassasje, biljard, bordtennis, restaurant med aircondition, hage og parkeringsplass. Mot betaling kan dere benytte dere av vaskerom, garasje og internettilgang.

Les mer om Residenza Valverde

Terrasse med havutsikt

Alle leilighetene har telefon, satellitt-tv, aircondition (mot bestilling og tilleggsbetaling på stedet), samt egen terrasse med havutsikt, bord og stoler. Vi gjør oppmerksomme på at det i utendørsområdene er barneunderholdning hver ettermiddag/ kveld frem til ca. kl 22.30.

Leilighetene på Residenza Valverde

Leilighet m. 1 soverom m. havutsikt og balkong/terrasse

Toromsleilighetene består av en stue med kjøkkenkrok og to soveplasser, et soverom med dobbeltseng og evt. ekstraseng, et bad med toalett og dusj, og en terrasse med hagemøbler og havutsikt.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map