Feriebolig i Cesenatico i Emilia-Romagna

Residenza Sport

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Badeferie for hele familien bliver vellykket når man velge mellom basseng og strand. På Residenza Sport bor du i ferieleiligheter med et eget basseng og kun 100 metr fra den gode sandstranden i bydelen Villa Marina, litt sør for den livlige Cesenatico, hvor det ligger mange kaféer, restauranter og butikker i sentrum.

Oppvarmet basseng og underholdning til store og små

Her kan du og dine barn velge å bade i to svømmebasseng, der det ene er oppvarmet. Dere kan nyte boblebadet, eller kose dere i spillhallen med biliard og bordtennis. Eller så kan dere sykle med syklene som er stilt opp. Underholdning arrangeres for barn og voksne, men kun på italiensk. Noe som kan være morsomt selvom man det ikke er spesielt forståelig.

Les mer om Residenza Sport

Ferieleiligheter med egen terrasse

Residenza Sport består av to bygninger med et stort bassengområde i midten. Den ene bygningen har hotelrom, mens den andre har leiligheter i forskjellige størrelser. De er alle utstyrt med tv, aircondition (mot tilleggsbetaling), telefon, oppbevaringsboks, og utendørs terrasse med bord og stoler, hvor du kan nyte måltidene sammen med familien. Her kan du selv velge om du vil tilbrede maten selv eller benytte deg av stedets egen take-away.

Leilighetene på Residenza Sport

Studioleilighet m. terrasse

Ettromsleiligheter består av stue med kjøkkenhjørne og dobbelseng samt evt. ekstraseng, bad med toalett og dusj eller badekar, og terrasse.

Leilighet m. 1 soverom og terrasse

Toromsleiligheter ligger på bassengets side og har stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng samt ect. ekstraseng, bad med toalett og dusj eller badekar og terrasse.

Leilighet m. 2 soverom og terrasse

Treromsleiligheter har stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, soverom med to enkeltsenger og bad med toalett og dusj eller badekar og terrasse,

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Anbefalinger for deg

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Villa Giada

Imperia, Liguria

Populært i Emilia-Romagna

search map