Feriebolig i Cesenatico i Emilia-Romagna

Residenza Sport

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Badeferie for hele familien bliver vellykket når man velge mellom basseng og strand. På Residenza Sport bor du i ferieleiligheter med et eget basseng og kun 100 metr fra den gode sandstranden i bydelen Villa Marina, litt sør for den livlige Cesenatico, hvor det ligger mange kaféer, restauranter og butikker i sentrum.

Oppvarmet basseng og underholdning til store og små

Her kan du og dine barn velge å bade i to svømmebasseng, der det ene er oppvarmet. Dere kan nyte boblebadet, eller kose dere i spillhallen med biliard og bordtennis. Eller så kan dere sykle med syklene som er stilt opp. Underholdning arrangeres for barn og voksne, men kun på italiensk. Noe som kan være morsomt selvom man det ikke er spesielt forståelig.

Les mer om Residenza Sport

Ferieleiligheter med egen terrasse

Residenza Sport består av to bygninger med et stort bassengområde i midten. Den ene bygningen har hotelrom, mens den andre har leiligheter i forskjellige størrelser. De er alle utstyrt med tv, aircondition (mot tilleggsbetaling), telefon, oppbevaringsboks, og utendørs terrasse med bord og stoler, hvor du kan nyte måltidene sammen med familien. Her kan du selv velge om du vil tilbrede maten selv eller benytte deg av stedets egen take-away.

Det er også fine rom her

Her kan du også velge hotellrom. Stilen er moderne og innredningen komfortabel. Juniorsuiten er ca. 28 m² og har plass til 2 voksne og 2 barn. Familiesuiten er også romslig på ca. 40 m². Denne kan ta opptil 4/5 personer. Rommene har enten balkong eller (overbygg) uteplass.

Les om leilighetene på Residenza Sport

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map