Feriebolig i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Sport & Residenza

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Sol- og badeferie for hele familien blir vellykket når man velge mellom både basseng og strand. På Residenza Sport bor du i komfortable rom, du kan boltre deg i det flotte bassengområdet, og du bor kun ca. 100 meter fra stranden i bydelen Villa Marina. Du bor rett sør for livlige Cesenatico, der du finner flere kaféer, restauranter og butikker.

Oppvarmet basseng, og underholdning for alle

Noe av det beste med Hotel Sport & Residenza er det store bassengområdet med solterrasse. Her er det barnebasseng, et oppvarmet basseng og du kan nyte vannmassasje. Perfekt for de dagene du ikke vil slikke sol på sandstranden.

Hotellet tilbyr også underholdning for store og små, og det er en egen spillehall på stedet med bl.a. biljard og bordtennis. Du kan også hoppe på en sykkel og ta en tur i området. I sommersesongen arrangeres det underholdning (på italiensk) for barn og voksne, som kan være veldig artig selv om man kanskje ikke alltid forstår hva som blir sagt.

Les mer om Hotel Sport & Residenza

Komfortable fasiliteter

Hotellet har en restaurant, innendørsparkering, selvbetjent vaskerom, pendelbuss inn til sentrum og utleie av sykler. Dette kombinert med hotellets fokus på familier gjør at mange velger å reise tilbake hit år etter år. Her kan dere nemlig koble helt av og storkose dere sammen!

Hyggelige rom med komfort

Stilen er moderne og innredningen komfortabel. Rommene har enten balkong eller overbygd uteplass. De har alle aircondition, tv, safe, lite kjøleskap, telefon og bad med dusj/badekar og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map