Feriebolig i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Sport & Residenza

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Sol- og badeferie for hele familien blir vellykket når man velge mellom både basseng og strand. På Residenza Sport bor du i komfortable rom, du kan boltre deg i det flotte bassengområdet, og du bor kun ca. 100 meter fra stranden i bydelen Villa Marina. Du bor rett sør for livlige Cesenatico, der du finner flere kaféer, restauranter og butikker.

Oppvarmet basseng, og underholdning for alle

Noe av det beste med Hotel Sport & Residenza er det store bassengområdet med solterrasse. Her er det barnebasseng, et oppvarmet basseng og du kan nyte vannmassasje. Perfekt for de dagene du ikke vil slikke sol på sandstranden.

Hotellet tilbyr også underholdning for store og små, og det er en egen spillehall på stedet med bl.a. biljard og bordtennis. Du kan også hoppe på en sykkel og ta en tur i området. I sommersesongen arrangeres det underholdning (på italiensk) for barn og voksne, som kan være veldig artig selv om man kanskje ikke alltid forstår hva som blir sagt.

Les mer om Hotel Sport & Residenza

Komfortable fasiliteter

Hotellet har en restaurant, innendørsparkering, selvbetjent vaskerom, pendelbuss inn til sentrum og utleie av sykler. Dette kombinert med hotellets fokus på familier gjør at mange velger å reise tilbake hit år etter år. Her kan dere nemlig koble helt av og storkose dere sammen!

Hyggelige rom med komfort

Stilen er moderne og innredningen komfortabel. Rommene har enten balkong eller overbygd uteplass. De har alle aircondition, tv, safe, lite kjøleskap, telefon og bad med dusj/badekar og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Sport & Residenza

Les personlige anmeldelser av Hotel Sport & Residenza som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Sport & Residenza. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Sport & Residenza

Super koselig hotell med mange ekstra ting.

Det var første gang vi var i dette området og absolutt ikke siste gang. Selve hotellet var veldig koselig med et veldig serviceorientert personale.
Hvis du vil på ferie med mange dansker, bør du ikke velge dette området, hovedsakelig italienere som er på ferie her, men det var faktisk et pluss syntes vi.
Vi reiste med 2 barn på 7 og 3 år, og det var mange aktiviteter for dem. Det ble organisert mange aktiviteter på hotellet, og det var en super super strand rett ved siden av.
Det er blant annet besøk på eierens gården med spising, det er gratis båttur, utlån av sykler for barn og voksne, og det er også en Christiania-sykkel, slik at barna ikke trenger å kjøre selv.
Det er mange aktiviteter om kvelden i området, som selvfølgelig kan gi litt støy, men ikke noe problem.
Hvis du sykler, er det mange alternativer for å oppnå høydemeter i beina. Etter ca. 15-20 km får du stigninger på 4 til 18%, som kan gi svett panne. Hvis du ikke vil ha bakker, kan det lett la seg gjøre.
Vi har vært i Bibione og foretrekke Cesenatico til enhver tid.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Sport & Residenza

Les mer

Hit reiser vi gjerne flere ganger.

Godt utgangspunkt for en ferie hvor en kan kombinere avslapping ved bassenget og på stranda med sykkelturer. Kort vei til stranda er et stort pluss. Hyggelig og hjelpsomt personale. Leiligheten ble rengjort ca hver 3. dag. bare positive opplevelser på Hotel Sport.

Vi syklet nesten daglig (landevei) turer på 50-70km og noen lengere. Veldig mye flott sykkelterreng, særlig når man syklet omtrent 15km innover i landet til man kom til "fjellene".

Det eneste vi savnet var flere gode restauranter med greie priser. Men kan anbefalle Giorgi og Aqua Marina. Samt lunsjplassen til Luca (husker ikke navnet) i gata nærmest stranda.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Sport & Residenza

Les mer

Bedømmelse av Hotel Sport & Residenza

Les mer

Bedømmelse av Hotel Sport & Residenza

Les mer
 
search map