Hotell i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Nettuno

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Basseng og nærhet til strand

Hotel Nettuno lokker med både nærhet til strand og et fint svømmebasseng med tilhørende soldekk med solsenger og parasoller. Ellers tilbyr hotellet både parkeringsplass, sykkelutleie, døgnåpen resepsjon, treningsrom, restaurant, bar og tv-stue.

Hotellets rom er ca. 20 m² store og er alle innredet i blått med hvite møbler og tekstiler i nougat-fargede nyanser. Alle rommene er utstyrte med aircondition, flatskjerms-tv, safe, telefon og eget bad med toalett, dusj og hårføner.
- Comfort-rommene har alle balkong og utsikt mot bassenget, hagen eller en intern gård. Det er mulighet for én ekstra oppredning i uttrekkbar seng eller sovesofa.
- Rommene med havutsikt fra siden har balkong med havutsikt fra siden. Det er mulighet for én ekstra oppredning i uttrekkbar seng eller sovesofa.
- Rommene med direkte havutsikt har enten balkong med direkte havutsikt eller panoramisk utsikt. Det er mulighet for én ekstra oppredning i uttrekkbar seng eller sovesofa.
- Dobbeltrom Marina med balkong / loggia og direkte havutsikt er ca. 40 m² store og har alle enten loggia eller balkong med direkte havutsikt. De inneholder alle dobbeltseng og sofastol eller sovesofa som kjapt kan gjøres om til én eller to ekstra soveplasser. Rommet inneholder også et tekjøkken, noe som gjør det til et godt valg for familier med små barn da det er mulig å stelle til barnemat når man trenger det.

Les mer om Hotel Nettuno

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Lungomare

Cesenatico, Emilia-Romagna

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Hotel Waldorf

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

search map