Hotell i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Nettuno

 
Hotel Nettuno er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Nettuno er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cesenatico her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Basseng og nærhet til strand

Hotel Nettuno lokker med både nærhet til strand og et fint svømmebasseng med tilhørende soldekk med solsenger og parasoller. Ellers tilbyr hotellet både parkeringsplass, sykkelutleie, døgnåpen resepsjon, treningsrom, restaurant, bar og tv-stue.

Hotellets rom er ca. 20 m² store og er alle innredet i blått med hvite møbler og tekstiler i nougat-fargede nyanser. Alle rommene er utstyrte med aircondition, flatskjerms-tv, safe, telefon og eget bad med toalett, dusj og hårføner.
- Comfort-rommene har alle balkong og utsikt mot bassenget, hagen eller en intern gård. Det er mulighet for én ekstra oppredning i uttrekkbar seng eller sovesofa.
- Rommene med havutsikt fra siden har balkong med havutsikt fra siden. Det er mulighet for én ekstra oppredning i uttrekkbar seng eller sovesofa.
- Rommene med direkte havutsikt har enten balkong med direkte havutsikt eller panoramisk utsikt. Det er mulighet for én ekstra oppredning i uttrekkbar seng eller sovesofa.
- Dobbeltrom Marina med balkong / loggia og direkte havutsikt er ca. 40 m² store og har alle enten loggia eller balkong med direkte havutsikt. De inneholder alle dobbeltseng og sofastol eller sovesofa som kjapt kan gjøres om til én eller to ekstra soveplasser. Rommet inneholder også et tekjøkken, noe som gjør det til et godt valg for familier med små barn da det er mulig å stelle til barnemat når man trenger det.

Les mer om Hotel Nettuno

Rommene på Hotel Nettuno

Dobbeltrom m. havutsikt fra siden og balkong

Hotellets rom er ca. 20 m² store og er alle innredet i blått med hvite møbler og tekstiler i beige nyanser. Alle rommene er utstyrte med aircondition, flatskjerms-tv, safe, telefon og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Disse rommene har balkong med havutsikt fra siden. Det er mulighet for én ekstra oppredning i uttrekkbar seng eller sovesofa.

Suite (marina) m. balkong

Hotellets rom er ca. 20 m² store og er alle innredet i blått med hvite møbler og tekstiler i beige nyanser. Alle rommene er utstyrte med aircondition, flatskjerms-tv, safe, telefon og eget bad med toalett, dusj og hårføner. Suitene har interne dører som forbinder dem; ideelt for familier eller større grupper på tur. I hvert rom er det mulighet for én ekstra oppredning

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Nettuno

Les personlige anmeldelser av Hotel Nettuno som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Nettuno. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Familiehotell

Hvis du er ute etter svømmebasseng, skal du ikke velge dette hotellet. Stranden ok, men overfylt som alle italienske strender. Hotellet koselig, men foreløpig ikke helt klar for skandinaviske gjester språkmessig for tiden hovedsakelig tysk og selvfølgelig italiensk.

Les mer
 
search map