Hotell i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Hopp i svømmebassenget på Hotel Lungomare ved Cesenatico Hotellet ligger praktisk talt på stranden Dobbeltrom Acqua Suite Suite
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Lungomare ligger, som navnet antyder, rett ved Adriaterhavets fristende sandstrender. Og som et godt alternativ til de salte bølgene tilbyr hotellet også et stort svømmebasseng (8 x 20 m). Hotellet ligger like ved gågaten i bydelen Villamarina sør for Cesenatico, og derfra er det kun ca. 4 km inn til Cesenaticos livlige og stemningsfulle bykjerne.

Fryd dere over de korte avstandene

Togstasjonen Gatteo a Mare ligger knappe 600 meter unna, og herfra kan dere ta direkte tog til badebyen Rimini (ca. 20 min) og kulturbyen Ravenna med de mange mosaikkskattene som har plassert byen på UNESCOs lister (ca. 30 min) - for å nevne noen eksempler. Det er også kun 24 km til flyplassen i Rimini og ca. 110 km til flyplassen i Bologna. Det er gode parkeringsforhold på hotellet (gratis parkering, behøver ikke å bestille på forhånd), og det stiller med gratis sykler til utleie (må kun betale et lite depositum). Hotellet har i tillegg et sykkelverksted og en konstant buffet for gjester som har bestilt halvpensjon.

Les mer om Hotel Lungomare

Slapp av på smakfulle rom

Hotellet består av fire etasjer og her finner dere resepsjon, heis, et lite treningssenter (i øverste etg.) og sauna. Noen av rommene er forbundet med en dør, noe som kan være en god løsning for familier på tur. På dette meget barnevennlige hotellet er det både lekerom (innendørs), lekeplass (ute) og barnevakt. Av andre fasiliteter kan vi nevne restauranten som er åpen for både frokost, lunsj og middag (frokosten serveres som buffet). Utenfor lokker svømmebassenget (oppvarmet til 28-29 grader fra mars til oktober), barnebassenget og de mange solsengene og parasollene. Alternativt kan dere dra ned til stranden, der to solsenger og en parasoll er inkludert i romprisen på Sole, Stella, Junior Suite og Suite - mens denne strandservicen kan betales som et tillegg dersom dere bor i Acqua og Cielo.

Rommene på Hotel Lungomare

Enkeltrom Standard med balkong

Disse rommene har aircondition, minibar, satellitt-tv, safe, Wi-Fi og bad med toalett, hårføner og dusj. Rommene har balkong som vender ut mot handlegaten.

Standard-rom med balkong og 2-4 soveplasser

Disse rommene har aircondition, minibar, satellitt-tv, safe, Wi-Fi og bad med toalett, hårføner og dusj. Rommene har balkong og vender ut mot handlegaten. De fleste rommene har mulighet for én ekstra soveplass, enkelte rom opptil to ekstra soveplasser.

Junior Suite med terrasse, havutsikt og 2-4 soveplasser

Disse 2 rommene har aircondition, minibar, satellitt-tv, safe, Wi-Fi og bad med toalett, hårføner og dusj. Rommene har terrasse med havutsikt. De har i tillegg gratis tilgang til minibar (vann og alkoholfri drikke) og gratis kaffe/te i baren. På rommene finner dere også en CD-spiller, vannkoker til kaffe/te og flere andre serviceytelser som de andre kategoriene ikke har. Strandservice er inkludert. Enkelte rom har mulighet for opptil to ekstra soveplasser.

Suite med terrasse, havutsikt og 2-6 soveplasser

Disse 4 rommene har aircondition, minibar, satellitt-tv, safe, Wi-Fi og bad med toalett, hårføner og dusj. Rommene har terrasse med havutsikt. De har i tillegg gratis tilgang til minibar (vann og alkoholfri drikke) og gratis kaffe/te i baren. På rommene finner dere også en CD-spiller, vannkoker til kaffe/te og flere andre serviceytelser som de andre kategoriene ikke har. Strandservice er inkludert. Enkelte rom har mulighet for opptil to ekstra oppredninger. Tre av Suitene har skapkjøkken og alle har boblebad - enten innendørs eller ute på terrassen. Suitene består av enten to eller tre rom.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Nettuno

Cesenatico, Emilia-Romagna

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Hotel Waldorf

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Anbefalinger for deg

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

search map