Hotell i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Hotellet ligger praktisk talt på stranden Dobbeltrom Acqua Suite Suite
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Lungomare ligger, som navnet antyder, rett ved Adriaterhavets fristende sandstrender. Og som et godt alternativ til de salte bølgene tilbyr hotellet også et stort svømmebasseng (8 x 20 m). Hotellet ligger like ved gågaten i bydelen Villamarina sør for Cesenatico, og derfra er det kun ca. 4 km inn til Cesenaticos livlige og stemningsfulle bykjerne.

Fryd dere over de korte avstandene

Togstasjonen Gatteo a Mare ligger knappe 600 meter unna, og herfra kan dere ta direkte tog til badebyen Rimini (ca. 20 min) og kulturbyen Ravenna med de mange mosaikkskattene som har plassert byen på UNESCOs lister (ca. 30 min) - for å nevne noen eksempler. Det er også kun 24 km til flyplassen i Rimini og ca. 110 km til flyplassen i Bologna. Det er gode parkeringsforhold på hotellet (gratis parkering, behøver ikke å bestille på forhånd), og det stiller med gratis sykler til utleie (må kun betale et lite depositum).

Les mer om Hotel Lungomare

Slapp av på smakfulle rom

Hotellet består av fire etasjer og her finner dere resepsjon, heis, et lite treningssenter (i øverste etg.) og sauna. Noen av rommene er forbundet med en dør, noe som kan være en god løsning for familier på tur. På dette meget barnevennlige hotellet er det både lekerom (innendørs), lekeplass (ute) og barnevakt. Av andre fasiliteter kan vi nevne restauranten som er åpen for både frokost, lunsj og middag (frokosten serveres som buffet). Utenfor lokker svømmebassenget, barnebassenget og de mange solsengene og parasollene. Alternativt kan dere dra ned til stranden.

Les om rommene på Hotel Lungomare

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Lungomare

Les personlige anmeldelser av Hotel Lungomare som ligger ved Adriaterhavskysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Lungomare. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Lungomare

Stor strand

Fracht hotell med god service og vennlig behandling, ligger i Villa Park, ca. 3 km sør for Cesenatico. Vi ble tilbudt å oppgradere til et større rom med flere fordeler til en kostnad på rundt 400 Euro, men rommet vi booket var nok for oss. Det var ganske stor med et skrivebord, et stort skap, en køyeseng, en dobbeltseng og en lenestol. Vi hadde en liten balkong med bord, to stoler og tørkestativ. Badet var normal størrelse med en god dusj. Vi bodde i første etasje som vender mot gaten, men ettersom gaten ble stengt for trafikk på kvelden, var det ingen støy derfra. Men ganske lydhølrt fra korridoren. Bassenget ligger mot stranden, men de små strandbarene er i veien slik at du ikke kan se havet. Ganske mange solsenger ved bassenget og en varm dusj. Men det er nær kanten av bassenget og solsengene, så du må være forberedt på sprut. Varmt og komfortabelt basseng! Vi var for det meste på stranden der det koster 22 euro for to solsenger og parasoll nærmest vannet. Koselige små strandbarer, men var ikke åpen hele kvelden. Svært vennlige personalet på hotellet, spesielt i restauranten. Vi kjøpte halvpensjon og kunne velge mellom middag eller lunsj (bare vi gav beskjed dagen før), og det var god mat ble servert som buffet. Datteren er glutenintolerante og fikk kjempegod service og sine egne pastaretter. Koselig fremside der du kan sitte på kvelden og se på at verden går forbi.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Lungomare

Les mer

Veldig koseligt hotel.

Et kjempekoseligt hotel med en suveren beliggenhet like ned til stranden.
Rommene var små men fine og rene. Veldig koselig stemning på hotellet, man fornemmet at personalet var glade for å være der. Perfekt service fra alle.
Fullpensjon kan klart anbefales.
Det var veldig godt tilberedt mat til hvert måltid. strt utvalg og stor vekt på det italienske kjøkken.
Et pluss at man kan låne sykler.

Les mer

Perfekt for sol og bading.

Veldig fint hotell med bare en armlengde fra havet. Perfekt hotell for barnefamilier eller paret som bare vil ta det rolig og slappe av tett på havet uten å ha behov for å planlegge for mye.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Lungomare

Les mer

Bedømmelse av Hotel Lungomare

Les mer
 
search map