Hotell i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Hotellet ligger praktisk talt på stranden Dobbeltrom Acqua Suite Suite
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Lungomare ligger, som navnet antyder, rett ved Adriaterhavets fristende sandstrender. Og som et godt alternativ til de salte bølgene tilbyr hotellet også et stort svømmebasseng (8 x 20 m). Hotellet ligger like ved gågaten i bydelen Villamarina sør for Cesenatico, og derfra er det kun ca. 4 km inn til Cesenaticos livlige og stemningsfulle bykjerne.

Fryd dere over de korte avstandene

Togstasjonen Gatteo a Mare ligger knappe 600 meter unna, og herfra kan dere ta direkte tog til badebyen Rimini (ca. 20 min) og kulturbyen Ravenna med de mange mosaikkskattene som har plassert byen på UNESCOs lister (ca. 30 min) - for å nevne noen eksempler. Det er også kun 24 km til flyplassen i Rimini og ca. 110 km til flyplassen i Bologna. Det er gode parkeringsforhold på hotellet (gratis parkering, behøver ikke å bestille på forhånd), og det stiller med gratis sykler til utleie (må kun betale et lite depositum).

Les mer om Hotel Lungomare

Slapp av på smakfulle rom

Hotellet består av fire etasjer og her finner dere resepsjon, heis, et lite treningssenter (i øverste etg.) og sauna. Noen av rommene er forbundet med en dør, noe som kan være en god løsning for familier på tur. På dette meget barnevennlige hotellet er det både lekerom (innendørs), lekeplass (ute) og barnevakt. Av andre fasiliteter kan vi nevne restauranten som er åpen for både frokost, lunsj og middag (frokosten serveres som buffet). Utenfor lokker svømmebassenget, barnebassenget og de mange solsengene og parasollene. Alternativt kan dere dra ned til stranden.

Les om rommene på Hotel Lungomare

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map