Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cesenatico er en av de hyggeligste badebyene ved Adriaterhavet. Her finnes en flott sandstrand, gode feriesenter og et stort utvalg av aktiviteter for barn og voksne (badeland, akvarium osv).

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Aktiv handelsby

Det er et bredt utvalg av kafèer, restauranter og barer, så det blir på en måte et autentiskt byliv. Cesenatico er ikke kun en badeby, men også en aktiv handelsby. Byen har også et gammelt kvarter, og ikke minst en hyggelig, liten fiskehavn. Cesenatico er et godt valg dersom man ønsker å bo ved vannet, strand og samtidig sette pris på en hyggelig bystemning.

Bestill ferieovernattinger i Cesenatico

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Cesenatico og ellers i Emilia-Romagna. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Cesenatico

Sjul teksten
 
 
search map