Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Waldorf

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Waldorf ligger rett ved stranden i Milano Marittima, mellom byene Ravenna og Rimini. Du kan kalle det et av byens historiske hoteller, men en nylig restaurering har likevel gitt hotellet en svært moderne, fascinerende og minimalistisk stil. Hotellet er nå offisielt klassifisert som et 5-stjerners hotell. Det er en del av hotellkjeden Premier Resort, som består av tre hoteller, hvor alle ligger ved siden av hverandre og dele flere fasiliteter.

Et lite hotell med en god atmosfære

Hotellets størrelse - bare 24 rom - gjør det til et hyggelig sted. Vi anbefaler spesielt hotellet i lav- og mellomsesongen, hvis du er ute etter et avslappende opphold for sommeren er det full fart på området. Hotellet tilbyr koselige og komfortable fellesarealer, oppvarmet svømmebasseng med vannmassasje og en seksjon for barn like utenfor dørstokken. Det er et treningsrom og boblebad på Hotel Le Palme terrasse, som ligger på den andre siden av den lille veien. Tilgang til skjønnhetssenter Body and Soul på Hotel Le Palme mot betaling.

Les mer om Hotel Waldorf

Spis godt i hotellets restaurant

Restauranten La Settima er et kapittel for seg selv. For den er dekorert av mosaikkmester Tonino Guerra ved hjelp av, Marco Bravura, som blant annet har skapt den store peisen. Maten er - som møblene - utsøkt og raffinert. Prisen er ganske rimelig, så her kan du spise om kvelden, hvis du ikke ønsker å gå eller kjøre til Cervia som også har et godt utvalg av restauranter ved havnen.

Minimalistiske rom med balkong

Hotellets 24 rom er i forskjellige kategorier og størrelser, som alle er pent innredet i en minimalistisk stil. Alle rommene har balkong og er utstyrt med aircondition, telefon, satellitt TV, radio, wi-fi, minibar, safe og bad med toalett, dusj med hydromassasje og hårføner.

Services i lokalområdet

Hotellet har også en avtale med den lokale golfbanen som har 27 hull, Adriatic Golf Club Cervia, den ligger bare en kilometer herfra. I Rimini (35 km) vil du finne en annen golfbane med 18 + 7 hull. I Milano Marittima er det også tennisklubb og spa, som du kan få tilgang til gjennom hotellet.

Les om rommene på Hotel Waldorf

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map