Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Sahara

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På Hotel Sahara, kan du nyte en rolig og fredelig beliggenhet med frodige furutrær som gir en hyggelig atmosfære. Med bare 100 meter til stranden og femten minutters spasertur til sentrum, kan du nesten ikke bo bedre. Med bussholdeplass rett utenfor hotellet, kan du faktisk ankomme uten bil.

Et sted du vil nyte

Det er ca. 500 meter til den lille marinaen som er etterfulgt av flere kilometer med sandstrand. Det er nok av aktiviteter for deg som bare vil ha en aktiv ferie: Golf (Adriatic Golf Club Cervia) og rikelig med vannsport. Er du kulturelt interessert og har tilgang til en bil, er det opplagt med et besøk til dtn lille landet San Marino som ligger noen få kilometer unna, akkurat som den attraktive byen Ravenna.

Les mer om Hotel Sahara

Fasiliteter som gjør ferien perfekt

I tillegg til resepsjonsområdet med døgn service, er det en restaurant som serverer regionale og internasjonale retter soma la carte modell, eller faste menyer. Videre er det lounge med bar og hage med svømmebasseng (med barneavdeling og boblebad) og lekeområde for barn, innendørs parkering, treningssenter, sykkelutleie og strandservice 100 meter unna på strendene Bagno Targhini og Bagno Katia. Alle felles områder er utstyrt med trådløs Internett-tilgang.

Funksjonele rom

Rommene på Hotel Sahara er fint innredet og utstyrt med balkong, aircondition, trådløs Internett-tilgang (gratis), minibar, safe, LCD-TV, telefon og bad med toalett, dusj og hårføner. Enkeltrommene har balkong med utsikt mot sjøen.

Les om rommene på Hotel Sahara

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map