Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Doge

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det 4-stjerners hotellet Hotel Doge i Cervia - Milano Marittima fremstår som svært innbydende med deilig atmosfære og høy standard. Her kan du senke skuldrene og koble av, eller dra på utflukter langs den fine kysten. Cervia - Milano Marittima er en skjult perle ved Adriaterhavskysten.

Perfekt beliggenhet

Det er kun 400 meter ned til den lille marinaen som følges av atskillige kilometer med sandstrand. For de aktive er det nok av aktiviteter å ta seg til, som lokal golfklubb (Adriatic Golf Club Cervia) og en hel del vannsporter. For de kulturelt interesserte er det opplagt å besøke det lille landet San Marino som ligger få kilometer unna, samt den severdige byen Ravenna.

Les mer om Hotel Doge

Basseng, restaurant og mye mer

Personalet på Hotel Doge står til din disposisjon i resepsjonen døgnet rundt. Her er det gratis Wi-Fi, og det samme gjelder i lobbyen og på stranden. Familien Batani setter stor ære i å servere gjestene sine god og vellagd mat. Dette kan du oppleve i hotellets restaurant som serverer alt fra lokale, italienske skatter til mer velkjente og internasjonale retter. Frokosten serveres som en rikholdig buff´€t. I den store hagen finner du bassenget (25 x 8 m) som inviterer til avkjølende stunder for både store og små. I forbindelse med hotellet finner du den store terrassen med bar-service, så du aldri har langt å gå til noe godt å spise eller drikke. Her serveres også frokosten om sommeren.

Elegante og fine rom

Rommene på Hotel Doge ble renoverte så sent som i 2017 og er svært innbydende i flotte, behagelige fargetoner. Rommene er romslige og alle er utstyrte med aircondition, gratis Wi-Fi, satellitt-tv, minibar, telefon, safe og eget bad med toalett, dusj/badekar og hårføner. For barnefamilier finnes det til og med rom med "connecting doors" - interne dører som forbinder rommene.

Les om rommene på Hotel Doge

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map