Hotell i Cervia - Milano Marittima i Emilia-Romagna

Hotel Buratti

 
Hotel Buratti er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Buratti er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervia - Milano Marittima her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Buratti ligger nær den trivelige badebyen Cervia-Milano Marittima ved Adriaterhavets deilige bølger. Her bor du i frodige Pinarella di Cervia, knappe 200 meter fra den store, fine sandstranden. Det er et par kilometer inn til selve Cervia-Milano Marittima, som du med litt godvilje kan spasere inn til på en god halvtime. Fra hotellet går det også en pendelbuss til togstasjonen, der du bl.a. kan ta tog til Rimini på ca. 30 minutter.

Bassenget og restauranten


Det er to fasiliteter som virkelig utmerker Hotel Buratti. Først og fremst bassenget med barneavdeling som t.o.m. er oppvarmet, noe som sikrer deg bademuligheter selv tidlig i sesongen. Rundt bassenget finner du flere solsenger og parasoller. I hotellets restaurant tilbereder kjøkkenet utsøkte retter fra morgen til kveld. Menyen tar utgangspunkt i lokale retter fra Emilia-Romagna. Fisk er spesialiteten og all pasta er hjemmelaget. Du kan nyte en rikholdig frokost, gode lunsjretter og spennende retter på kvelden. I tillegg er kjøkkenet spesialister på glutenfrie retter. I hotellets garasje parkerer du både svalt og trygt.

La personalet ta hånd om deg

Servicenivået på hotellet er noe for seg selv. I resepsjonen svarer personalet gjerne på spørsmål, og er klare til å hjelpe deg og din familie døgnet rundt. I høysesongen tilbys det ofte snacks ved bassengbaren, og det er muligheter for barnepass. Ved bassenget inviteres barna (og lekeglade voksne) til fellesleker. Det er også en lekeplass ved enden av bassengområdet. Personalet har virkelig tenkt på alt, og sørger for at du og familien din får en deilig ferie.

Velutstyrte rom

Rommene på hotellet er forholdsvis små, men velutstyrte og moderne. Alle rom er utstyrte med aircondition, Wi-Fi, satellitt-tv, minibar/kjøleskap, safe, telefon og privat bad med toalett, dusj/badekar og hårføner. Enkelte rom har balkong, men dette kan ikke forhåndsbestilles. I familierommene bor man opptil fire personer (to voksne og to barn).

Les mer om Hotel Buratti

Les om rommene på Hotel Buratti

Sjul teksten
 
 
search map