Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cervia og Milano Marittima er egentlig to forskjellige småbyer som ligger side om side ved kysten i Emilia-Romagna. Herfra kan du lett besøke herlige byer som Forli, Ravenna og Cesena.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

La Cervia sjarmere deg

Cervia var tidligere kjent for sin saltutvinning, men har klart å bevare sin opprinnelige sjarm med en liten havn, kanaler, gamle hus og hyggelige, små gater. Med tiden har byen blitt en eksklusiv liten perle med lekre butikker, flere spa, grønne områder, golfbaner og elegante bulevarder omkranset av pinjelunder.

Les mer om Cervia - Milano Marittima

Slapp av i stilfulle Milano Marittima

Milano Marittima er en liten, moderne by noen få kilometer fra Cervias sentrum. Her finner du også et stort utvalg av elegante butikker, kaféer og restauranter. Sentrum består av en bred bulevard med mange innkjøpsmuligheter. Stemningen er avslappet og eksklusiv, og omgivelsene inviterer deg til tilbakelent velvære. I sommerperioden deler du byen med mange turister, men til tross for dette blir ikke byen preget av samme hektiske atmosfære som i så mange andre badebyer langs Emilia-Romagnas kyst. Se frem til herlige stranddager på den brede og innbydende sandstranden, med kort avstand til kaféer og restauranter.

Se frem til en aktiv ferie

Hvis du er av den aktive typen får du mange aktivitetsmuligheter her, ikke minst takket være det brede utvalget av sportsklubber. Det er blant annet et stort, nytt sportssentrum, grunnlagt av den italienske fotballstjernen Ciccio Graziani, golfklubben Adriatic Golf Club (27 hull), tennissentrene Circolo Tennis Cervia og Centro Tennis Mare e Pineta, samt rideklubben Centro Ippico Le Siepe.

For de sykkelinteresserte: Om våren (vanligvis siste uken i mars) arrangeres Sportur Bicycle Show; en uke dedikert til syklister med arrangerte sykkelturer, shows og andre aktiviteter.

Sjul teksten
 
 
search map