Anmeldelser av Residence Kenzia

 
Residence Kenzia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Kenzia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cattolica her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Residence Kenzia

Les personlige anmeldelser av Residence Kenzia som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Kenzia. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Kjempefornøyd med uken vår!

Leiligheten var fuksjonell og vi savnet ingenting(bortsett fra ostehøvel!). Beliggenheten var helt super - tett på stranden, ingen forstyrrende natteliv eller trafikk. Personale var imøtekommende og vi følte oss veldig velkomne. Også ros til in-Italias personale som er veldig serviceminded!

Residence Kenzia
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Residence Kenzia
Treromsleilighet med 5/6 soveplasser (med balkon)
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2013
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen
Ingun og familie fra Hosle i Norge boede på Residence Kenzia i Cattolica fra d. 18. juli til d. 1. august 2009.

Vi valgte Cattolica som base for å bli mere kjent i Emilia Romagna og Marche, samtidig som vi ønsket oss avslappende dager på stranden. Vi ble ikke skuffet. Byen var hyggelig, og våre tenåringsbarn likte å gå ut litt på egenhånd om kvelden. Vi møtte alle bare vennlige mennesker. Vi reiste med tog til Ancona, tog/buss til San Marino, og i de 3 dagene vi leide bil besøkte vi bl.a. Urbino, Furlo-passet, Aqualonga (bare få dager før trøffelfestivalen), Conerohalvøyen, Jesi, San Leo og vi krysset Rubicon på samme sted som Cæsar noen år tidligere(!). Flotte naturopplevelser, og mange små "hemmelige" byer og tettsteder det var spennende å svinge innom. Leiligheten var moderne og hadde det meste av det vi trengte til vårt 2 ukers opphold. Coop-supermarked like i nærheten hadde rikt utvalgt av kjøtt og fisk ++, og bakeriet lå bare 50 meter unna. Hobbykokken hos oss fikk derfor prøvd seg i stort monn, og vi ruslet ofte de 200 metrene fra stranden til leiligheten for å spise lunsj. Barna koste seg på stranden, og snorklet en del ved moloen de dagene det ikke var for mye bølger. I hovedsak var det italienske turister på stranden og hotellene rundt, men også en del nederlendere og noen tyskere. Vi møtte ingen skandinaver under våre 2 uker i Cattolica, men de har vi jo rikelig av her hjemme!

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2009
Antall reisende 2 voksne, 3 barn
Navn
Tommy og familie fra Eidsvoll i Norge boede på Residence Kenzia i Cattolica fra d. 20. juni til d. 4. juli 2009. Han skrev efter rejsen:

Vi er meget glade for byen og området i Cattolica. Vi liker oss veldig godt der nede. Og vi kommer til å reise dit flere ganger. [...]
Vi ønsker å fremheve Giuliana veldig mye. Hun gjorde en fantastisk jobb for oss. Noe som gjorde at oppholdet ble kjempe flott. Vi bestillte billeter til utreiser og opplevelser gjennom henne. Hun kom til oss i leiligheten med alle billetene etter jobb. Hun ordnet varmtvannet og balkongdør samme dag vi ringte å fortalte at det ikke fungerte. Hun er en enestående og unik dame.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2009
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map