Feriebolig i Cattolica i Emilia-Romagna

Residence Kenzia

 
Residence Kenzia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Kenzia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cattolica her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Kenzia ble totaloppusset i 2003 og ligger i Cattolica sentrum, ca. 200 meter fra stranden. I nærheten finner dere mange spisesteder, isbarer, kaféer og handlemuligheter.

Bo meget sentralt

Alle leilighetene har aircondition (fra slutten av juni til slutten av august), satellitt-tv, safe, oppvaskmaskin og vaskemaskin, og kan være fordelt på en eller to etasjer.

Les mer om Residence Kenzia

Treromsleilighet med 5 soveplasser (uten balkong):
- Treromsleilighetene med 5 soveplasser består av en stue med sovesofa og kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj.
Treromsleilighet med 5/6 soveplasser (med balkong):
- Treromsleilighetene med 5/6 soveplasser består av en stue med dobbeltsovesofa (140 cm bred) og kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, to bad med toalett og dusj, og egen balkong.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Kenzia

Les personlige anmeldelser av Residence Kenzia som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Kenzia. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Kjempefornøyd med uken vår!

Leiligheten var fuksjonell og vi savnet ingenting(bortsett fra ostehøvel!). Beliggenheten var helt super - tett på stranden, ingen forstyrrende natteliv eller trafikk. Personale var imøtekommende og vi følte oss veldig velkomne. Også ros til in-Italias personale som er veldig serviceminded!

Les mer

Ingun og familie fra Hosle i Norge boede på Residence Kenzia i Cattolica fra d. 18. juli til d. 1. august 2009.

Vi valgte Cattolica som base for å bli mere kjent i Emilia Romagna og Marche, samtidig som vi ønsket oss avslappende dager på stranden. Vi ble ikke skuffet. Byen var hyggelig, og våre tenåringsbarn likte å gå ut litt på egenhånd om kvelden. Vi møtte alle bare vennlige mennesker. Vi reiste med tog til Ancona, tog/buss til San Marino, og i de 3 dagene vi leide bil besøkte vi bl.a. Urbino, Furlo-passet, Aqualonga (bare få dager før trøffelfestivalen), Conerohalvøyen, Jesi, San Leo og vi krysset Rubicon på samme sted som Cæsar noen år tidligere(!). Flotte naturopplevelser, og mange små "hemmelige" byer og tettsteder det var spennende å svinge innom. Leiligheten var moderne og hadde det meste av det vi trengte til vårt 2 ukers opphold. Coop-supermarked like i nærheten hadde rikt utvalgt av kjøtt og fisk ++, og bakeriet lå bare 50 meter unna. Hobbykokken hos oss fikk derfor prøvd seg i stort monn, og vi ruslet ofte de 200 metrene fra stranden til leiligheten for å spise lunsj. Barna koste seg på stranden, og snorklet en del ved moloen de dagene det ikke var for mye bølger. I hovedsak var det italienske turister på stranden og hotellene rundt, men også en del nederlendere og noen tyskere. Vi møtte ingen skandinaver under våre 2 uker i Cattolica, men de har vi jo rikelig av her hjemme!

Les mer

Tommy og familie fra Eidsvoll i Norge boede på Residence Kenzia i Cattolica fra d. 20. juni til d. 4. juli 2009. Han skrev efter rejsen:

Vi er meget glade for byen og området i Cattolica. Vi liker oss veldig godt der nede. Og vi kommer til å reise dit flere ganger. [...]
Vi ønsker å fremheve Giuliana veldig mye. Hun gjorde en fantastisk jobb for oss. Noe som gjorde at oppholdet ble kjempe flott. Vi bestillte billeter til utreiser og opplevelser gjennom henne. Hun kom til oss i leiligheten med alle billetene etter jobb. Hun ordnet varmtvannet og balkongdør samme dag vi ringte å fortalte at det ikke fungerte. Hun er en enestående og unik dame.

Les mer
 
search map