Feriebolig i Cattolica i Emilia-Romagna

Residence Capitol

 
Residence Capitol er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Capitol er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cattolica her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Et oppvarmet utendørsbasseng og et velværesenter med badstue, gjør det mulig for deg å komme før sesongstart, som er verdsatt av mange. Utenom dette er beliggenheten en av grunnene til at gjestene gjerne kommer tilbake. Det tar deg bare noen minutter å spasere ut til havet og sandstranden. Du bor med selvbetjening og kan når som helst lage deg noe deilig å spise, men det kan likevel være nyttig å ha flere barer og restauranter rett rundt hjørnet, som du har når du bor her på Residence Capitol.

Strandferie i fokus

Å feriere i Cattolica byr på gode sjanser til mange vakre sol og bade dager. Det er, som nevnt, et lite basseng på hotellet, der det er utplassert et par komfortable solsenger. Foretrekker du å slappe av i et boblebad eller badstue, kan du koble av på velværeavdelingen som ligger på takterrassen. Det er også et avslapningsområde og et lite treningsstudio om du ønsker å aktivisere deg i løpet av ferien. På forespørsel kan du bestille gode aperitivia som du kan nyte mens du ser solen gå ned i det fjerne.

Selv om det er basseng på hotellet er det vanligvis stranden som tiltrekker svømmeglade gjester, som er lett å forstå når strendene i denne delen av Italia er lange og brede. Til sandstranden er det ca. 100 meter og det tar deg bare noen minutter å gå dit. Residence Captiol har ingen privat strand, men ettersom de samarbeider med Stella Marina Beach, kan du få en rabatt hvis du ønsker å leie strandstoler og parasoller. Gratis strender er også tilgjengelig, selv om disse kan ligge i utkanten eller mellom de private.

Les mer om Residence Capitol

Et pulserende Rimini eller et roligere innland

Ettersom du bor så sentralt og nær stranden, har du alle muligheter til å ta rolig joggeturer, forfriskende spaserturer eller utfordrende sykkelturer. Har du ikke egen sykkel, kan du låne på Residence Capitol uten ekstra kostnad, men med forbehold om tilgjengelighet. Lungomare Rasi Spinelli som tar deg en kilometer langs sjøen og hele veien til den lille marinaen, ligger ca. 100 meter fra deg. På den andre siden av innløpet ligger Gabicce Mare, der stranden fortsetter et stykke til.

Du kan si at Cattolica er en rolig "lillebror eller lillesøster" til Rimini og Riccione. Her er ikke tempoet så høyt, derfor passer stedet deg som reiser med barn og for deg som ønsker fred og ro i løpet av ferien. Skulle du imidlertid savne den intense sommerpulsen, kan du ta turen nordover til Riccione som du har bare ca. 14 km unna. Rimini er ca. 25 km unna og tilbyr en mengde av alt mellom himmel og jord. Rimini har også et fint historisk sentrum, som er lett å glemme. Så er det også Ravenna som tar deg ca. en time med bil å nå, men det er turen verdt. I Ravenna, er det gode shoppingmuligheter, koselige restauranter, hyggelige vinbarer og masse kultur.

Tar du deg til innlandet dukker det opp en helt annet landskap med grønne åser og vakre solsikkefelt, en herlig kontrast til strandlivet. Vi anbefaler at du drar opp til "Lilliputtlandet" San Marino, hvor du kan nyte fantastiske utsikter. Sett deg ned på en av utendørs terrassene i det pittoreske sentrum og unn deg en deilig lunsj eller en kopp kaffe.

For deg som reiser med barn

Residence Capitol tenker på familien og gir deg derfor muligheten, på forespørsel og tilgjengelighet, til tilgang på barneseng, barnestol, barnevogn og baby badekar.

Angående parkering

For deg som kommer med bil, er det ulike alternativer. Du kan enten parkere i garasjen, ca. 30 meter fra boligen, det koster € 9/dag. Alternativt er det en garasje ca. 300 meter unna, som koster € 5/dag. Hvis du velger å parkere utenfor er det en parkeringsplass ca. 1 km unna som koster € 5/dag, da har du gratis transport frem og tilbake. Disse plassene bør bestilles ved booking.

Stilige og moderne leilighetene

Det er tre typer leiligheter på Capitol hvor vi har valgt ut to av dem, Superior. Toromsleilighet med balkong (med plass til 4 personer) og utsikt over sjøen. Treromsleilighet leveres med enten 2 balkonger (med en total kapasitet på 4 personer) og havutsikt eller en terrasse (med plass til 6 personer uten havutsikt). De har Wi-Fi, satellitt-TV, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Badene har dusj og hårføner. I treromsleiligher er en TV LCD SKY VISION GOLD som betyr at du kan ta inn sport, fotball og film (i perioden 1/6-31/8).

Leilighetene på Residence Capitol

Toromsleilighet Superior m. 2/4 soveplasser

Stue med kjøkkenkrok (oppvaskmaskin, mikrobølgeovn) og sovesofa for 2 personer, dobbelt soverom, bad med dusj. Balkong med havutsikt. Ca. 35-38 m²

Treromsleilighet Superior m. 4/6 soveplasser

Stue med kjøkkenkrok (oppvaskmaskin, mikrobølgeovn) og sovesofa for 2 personer, dobbelt soverom, lite soverom med to enkeltsenger, to bad med dusj. To balkonger med havutsikt eller terrasse (ingen havutsikt). Ca. 50-55 m²

Sjul teksten
 
 
search map