Hotell i Bologna

Zanhotel Regina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Mens du er i Bologna

Hotellet har en sentral beliggenhet med alt innen rekkevidde. Hvis du ikke har vært i Bologna før vil vi helt klart anbefale deg å ta en tur i gatene rundt Quadrilatero, middelaldermarkedet der du kan la deg fascinere av de mange bodene og gamle butikkene som selger alle mulige slags godbiter. Her kan du kjøpe den berømte Bolognese og andre regionale spesialiteter til å ta med deg hjem. Kjøp f.eks. tortellini, mortadella, tagliatelle og andre håndlagde pastatyper. På markedet selges selvsagt også de populære, lokale vinene, som Sangiovese, Lambrusco og Pignoletto.

Zanhotel ligger i hjertet av Bolognas historiske sentrum. Det effektive hotellet oppfyller alle dine grunnleggende behov i løpet av oppholdet ditt, men forvent deg ikke utallige fasiliteter og luksus. Her hersker det en avslappet atmosfære, og det er snakk om et relativt lite hotell med kun 61 rom. Fasilitetene og tjenesten er egnede for kortere opphold, så det er perfekt for en langhelg der byen står i fokus, eller hvis du er på forretningsreise og ønsker å få sett litt av sjarmerende Bologna når du først er her. Her finner du en bar der du kan få en kopp kaffe om morgenen og et glass god vin på kvelden. Det er en parkeringsplass ved siden av hotellet til €20 euro per dag, og Wi-Fi er tilgjengelig på alle rommene og i hotellets fellesarealer.

Les mer om Zanhotel Regina

Enkle rom i klassisk stil

Zanhotel Regina har som sagt 61 komfortable rom. Alle er utstyrte med minibar, satellitt-tv, telefon, aircondition og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Donatello

Bologna, Emilia-Romagna

Albergo San Romano

Ferrara, Emilia-Romagna

Albergo Firenze

Firenze, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Emilia-Romagna

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima

Hotel Nettuno

Cesenatico

search map