Hotell i Bologna

Zanhotel Regina

 
Zanhotel Regina er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Zanhotel Regina er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bologna her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mens du er i Bologna

Hotellet har en sentral beliggenhet med alt innen rekkevidde. Hvis du ikke har vært i Bologna før vil vi helt klart anbefale deg å ta en tur i gatene rundt Quadrilatero, middelaldermarkedet der du kan la deg fascinere av de mange bodene og gamle butikkene som selger alle mulige slags godbiter. Her kan du kjøpe den berømte Bolognese og andre regionale spesialiteter til å ta med deg hjem. Kjøp f.eks. tortellini, mortadella, tagliatelle og andre håndlagde pastatyper. På markedet selges selvsagt også de populære, lokale vinene, som Sangiovese, Lambrusco og Pignoletto.

Zanhotel ligger i hjertet av Bolognas historiske sentrum. Det effektive hotellet oppfyller alle dine grunnleggende behov i løpet av oppholdet ditt, men forvent deg ikke utallige fasiliteter og luksus. Her hersker det en avslappet atmosfære, og det er snakk om et relativt lite hotell med kun 61 rom. Fasilitetene og tjenesten er egnede for kortere opphold, så det er perfekt for en langhelg der byen står i fokus, eller hvis du er på forretningsreise og ønsker å få sett litt av sjarmerende Bologna når du først er her. Her finner du en bar der du kan få en kopp kaffe om morgenen og et glass god vin på kvelden. Det er en parkeringsplass ved siden av hotellet til €20 euro per dag, og Wi-Fi er tilgjengelig på alle rommene og i hotellets fellesarealer.

Les mer om Zanhotel Regina

Enkle rom i klassisk stil

Zanhotel Regina har som sagt 61 komfortable rom. Alle er utstyrte med minibar, satellitt-tv, telefon, aircondition og hårføner.

Les om rommene på Zanhotel Regina

Sjul teksten
 
 
search map