Hotell i Bologna

Mercure Bologna Centro Hotel

 
Mercure Bologna Centro Hotel er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Mercure Bologna Centro Hotel er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bologna her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

4-stjerners kvalitet tett på sentrum

Mercure Bologna Centro Hotel ligger i Bolognas nye hjerte. Hotellets fasade ligger rett overfor sentralbanestasjonen, og bakenfor finner du en stor, grønn hage. Her opprettholdes nivået du kan forvente deg av Mercure-kjeden; et bra 4-stjerneres hotell med litt gammeldagse rom, men med fine fasiliteter og tjenester. Uansett om formålet ditt med Bologna-reisen er i forretningsøyemed, eller om du skal unne deg et par dagers ferie, passer Mercura Bologna Centro til deg. Her er du tett på det hele: Det historiske sentrumet ligger 10 minutters gange unna, og der finner du de fleste interessante severdighetene byen har å by på.

Gode fasiliteter og tjenester

Her er det lagt opp til et komfortabelt opphold, og du får tilgang til treningssenter, tennisbane, sykkelutleie, pakeringsplass og Wi-Fi på hele hotellet. I tillegg er det et lite business-senter hvis du er her i forbindelse med forretninger. Barens atmosfære er avslappet, så her kan du koble av med en drink om ettermiddagen eller med morgenkaffen din, og det serveres snacks her hele dagen, både innen- og utendørs på terrassen.

Hotellet har ingen restaurant. Den nærmeste restauranten ligger, sammen med flere barer, i området - tett på hotellet.

Les mer om Mercure Bologna Centro Hotel

Lyse og fargerike rom

Hotel Mercure Bologna Centro tilbyr 244 lyse og fargerike rom som er komfortabelt møblerte. Rommene er fordelte på 7 etasjer. Alle rommene er utstyrte med aircondition, minibar, satellitt-tv, gratis Wi-Fi, safe og privat bad med dusj.

Les om rommene på Mercure Bologna Centro Hotel

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Mercure Bologna Centro Hotel

Les personlige anmeldelser av Mercure Bologna Centro Hotel som ligger i Bologna. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Mercure Bologna Centro Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Mercure Bologna Centro Hotel

Bedømmelse av Mercure Bologna Centro Hotel

Les mer

Bedømmelse av Mercure Bologna Centro Hotel

Les mer
 
search map