Hotell i Bologna

Zanhotel Tre Vecchi

 
Zanhotel Tre Vecchi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Zanhotel Tre Vecchi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bologna her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bologna er kanskje ikke ditt førstevalg for en storbyferie i Italia. Men vi er sikre på at du vil bli overrasket over byens sjel og mangfoldighet. Hvis du har tid nok vil vi anbefale å klatre til toppen av Torre Asinelli. Tårnet ble bygget i det 11. århundret og har 498 trinn til toppen - en effektiv kaloribrenner etter deilige pastamåltider. På toppen får du en fantastisk utsikt over byens røde tak og de omkringliggende grønne bakkene. Et annet interessant sted i Bologna er Archiginnasio. Universiteter er det eldste i den vestlige verdenen da det ble grunnlagt i 1088. Vi vil også anbefale deg å smake på det veldig anerkjente, lokale kjøkkenet og utforske spesialiteten tortellini. Prøv tortellini med salvie og smør, eller tagliatelle med saus, mortadella og grissini med et utvalg av pølser og oster som den lekre stracchinoen. Alle rettene nytes selvsagt med en lekker, lokal hvitvin som f.eks. Pignoletto eller kanskje en rød Lambrusco.

Elsk eller hat

Som du nå vet er Bologna absolutt ikke en kjedelig by, og det er lurt å velge et hotell som gjør det mulig å spasere til de fleste severdighetene slik at du får opplevd mest mulig når du først er her. Hotel Tre Vecchi ligger midt i sentrum i det som kanskje er Bolognas mest berømte gate; Via dell 'Indipenzia. Her finner du masse liv og røre, og både restauranter, barer og butikker rett utenfor hotellets hovedinngang. Sentralbanestasjonen ligger også like ved, så du har gode offentlige transportforbindelser til hele byen og resten av Italia lett tilgjengelig.
Hotellets innredning passer kanskje ikke alles smak da den er litt "kitsch" i stilen, men med på kjøpet får du hyggelig stemning, fine fasiliteter og god service.
Det er et fint baromåde der du kan hvile etter å ha tilbragt opplevelsesrike dager ute i byen, eller nyte en morgenespresso mens du leser avisen. Utendørsfasilitetene lokker med en hage, en terrasse og et parkeringsanlegg (benyttes mot betaling). Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi på rommene og i fellesarealene.

Les mer om Zanhotel Tre Vecchi

Små, men komfortable rom

Hotel Tre Vecchi er et mellomstort hotell som tilbyr 96 komfortable rom. Rommene har alle aircondition, telefon, gratis Wi-Fi, satellitt-tv, minibar, safe og eget bad med boblebad og hårføner.

Les om rommene på Zanhotel Tre Vecchi

Sjul teksten
 
 
search map