Hotell i Bologna

Hotel San Donato

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Opplev den historiske stemningen i Bologna

Bologna er kanskje ikke den byen du først tenker på når du planlegger en tur til Italia. Men det hersker absolutt ingen tvil om at du vil bli positivt overrasket over byens stemning og mangfoldighet. Bologna er en attraktiv by, bygget opp med røde mursteiner og fylt med palasser. Et av byens mest berømte kjennetegn er universiteter, som er registrert som et av de eldste i Europa.

Lekker mat og historiske minnesmerker

Det er i det hele tatt en del å oppleve i Bologna. For eksempel kan du får forbrent noen kalorier ved å ta en tur opp trappene til toppen av tårnet Torre Asinelli. Det ble bygget i det 11. århundret, og trappens 498 trinn får nok opp pulsen din. Når du har kommet til topps kan du beundre utsikten over Bologna og de grønne bakkene som omgir byen. Besøk også Archiginnasio, der universiteter i Bologna ble grunnlagt i 1088.

Du må naturligvis også smake på de lokale delikatessene, deriblant den kjente Tortellinien. Prøv smør- og salvie-tortellini, tagliatelle al ragú, mortadella, små, lokale brød med pølse og myke oster som stracchino og squaquerone, som selvfølgelig alle med fordel kan skylles ned med en lokal Pignoletto (hvitvin) eller Lambrusco (rødvin).

Les mer om Hotel San Donato

Takterrasse med bemerkelsesverdig utsikt

Hva er bedre enn å starte dagen med en god frokost på takterrassen? Utsikten er rent sagt episk, og du kan se Bolognas to karakteristiske tårn like klart som om de var dine naboer. Om ettermiddagen eller kvelden kan du slappe av på takterrassen med snacks fra baren.

Hotellet har ingen restaurant. Men du behøver bare å gå ut døren for å finne et stort utvalg av trattoriaer, barer og butikker. Etter 5 minutter befinner du deg på det sentrale torget, Piazza Maggiore, der du finner enda flere steder å nyte en lekker lunsj eller middag.

Greit å vite om Best Western Hotel San Donato

De italienske byene er dyre når det gjelder parkering, og Bologna er ikke noe unntak. Men hvis du kommer med bil kan du parkere den i hotellets parkeringsfasiliteter. Hvis du vil komme deg på nett har du adgang til gratis Wi-Fi overalt på hotellet.

Enkle, men komfortable rom

Hotellet har i alt 59 klassiske rom. Alle rom har aircondition, satellitt-tv, vannkoker, minibar og privat bad med dusj og hårføner.

Les om rommene på Hotel San Donato

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map