Hotell i Bologna

Hotel Porta San Mamolo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette stemningsfulle og hyggelige hotellet ligger sentralt og fredfylt til i et av Bolognas peneste områder, ganske tett på Piazza Maggiore, Fontana di Nettuno og Basilica di San Petronio noen av byenes viktigste historiske monumenter. Hotellet ligger mot en liten, smal gate der trafikken er veldig begrenset

Her møter du en gjestfri stemning

Hotellet skiller seg ut fra mange av byenes tradisjonelle byhoteller. Man merker tydelig at den vennlige eieren, Roberto setter en ære i å skape en god og gjestfri stemning for både voksne og barn. Den innbydende frokostbuffeen nytes på den overdekkede verandaen med utsikt over gårdshagen, som er en sann oase med alle blomstene, oliventrærne og grønne planter.

Les mer om Hotel Porta San Mamolo

Nyt den vakre gårdshagen

Til rådighet for deg som gjest, er et døgnåpent resepsjon, snackbar, tv-stue, gårdshage, garasje (mot tilleggsbetaling) og wi-fi på rommene. Roberto har valgt at gjestene skal betale et symbolsk beløp for å kunne benytte seg av wi-fi'en, disse pengene går til veldedighet av syke barn. Hotellet har kun 15 garasjeplasser og deles ut etter førstemann til mølla prinsippet. Alternativt kan man mot betaling parkere på StavecoViale Enrico Panzacchi, som er et offentlig parkeringsanlegg i nærheten av hotellet.

Behagelig med heis

Hotellets 43 rom er innredet i fine, gyldne farger med flere detaljer. Stilen er klassisk og litt romantisk. Alle rommene er forskjellige, og her har man respektert de gamle karakteristikkene til bygningen med f.eks bjelkelofter. Rommene ligger fordelt i første, andre, tredje og fjerde etasje og en heis fører opp til etasjene.

Velg mellom to romtyper

Det finnes to romtyper på hotellet classic og junior suite. Juniorsuiten er et større rom og er innredet med to dobbeltsenger. Alle rommene har aircondition, satelitt-tv, oppbevaringsboks, minibar og wi-fi samt bad med toalett og dusj eller badekar.

Les om rommene på Hotel Porta San Mamolo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Porta San Mamolo

Les personlige anmeldelser av Hotel Porta San Mamolo som ligger i Bologna. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Porta San Mamolo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 27 anmeldelser fra Hotel Porta San Mamolo

Perfekt beliggenhet og hjelpsom vert.

Fantastisk å nyte Bologna fra dette rolige stedet hvor verten bidro til å reparere en defekt bil.

Les mer

Nydelig hotell, perfekt beliggenhet

Et nydelig hotell i rolige omgivelser med bare 10 min. gangavstand til Piazza Maggiore. God frokostutvalg i det koselige hagerommet på gårdsplassen. Nydelig og unikt med en gårdshage i et byhotell. Rommene er svært forskjellige, vårt på tredje etasje mot den stille gaten var koselig med skrånende vegger, men litt mørk med bare to vinduer ved gulvet. Leselyset kan bli bedre.
Vil velge hotellet igjen og anbefaler det gjerne.

Les mer

Hyggelig opplevelse i Bologna

Vår første - men neppe siste - opphold i Bologna var en veldig god opplevelse. Hotellet, som bare lå ca. 15 minutter til fots fra sentrum, er fantastisk koselig og rommet vårt var super bra.
Hyggelig personale som hjalp oss med ulike reservasjoner til restauranter, taxi osv. Nydelig gårdsplass der frokosten ble servert i en egen 'paviljong'.
På gaten hvor Hotel Porta San Mamolo ligger, kan vi anbefale 2 lokale restauranter - Antica Osteria le Mura og Al Sangiovese. Lokale og gode med søt betjening og bare en kolbøtte hjem til hotellet.

Les mer

Super beliggenhet

Super fint hotell med ypperlig beliggenhet. Nær sentrum med få minutters gange, men med nydelig ro og fred. Hjelpsommt personale, god service. Kommer definitivt tilbake.

Les mer

Fint hotel nær alt

Les mer

Bedømmelse av Hotel Porta San Mamolo

Les mer
 
search map