Hotell i Bologna

Hotel Il Guercino

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Tilbring en liten storbyferie eller langhelg i Bologna

Bologna er et herlig sted å tilbringe et par dager, som for eksempel en langhelg. Byens atmosfære er livlig, noe man ofte opplever i universitetsbyer. Den er sjarmerende, bygget opp av røde mursteiner og med herskapshusene som står tett i tett. Et av Bolognas mest berømte kjennetegn er det eldgamle universitetet, som er et av de eldste av sitt slag i Europa.

Besøk Bolognas historiske bygninger og markeder

I denne deilige middelalderbyen kommer du ikke til å kjede deg. Hvis du ikke er redd for litt melkesyre kan du ta de 498 trappetrinnene opp til toppen av tårnet Torre Asinelli, som ble bygget i det 11. århundret. Herfra kan du nyte en fantastisk utsikt over Bologna og de omkringliggende, grønne bakkene. Besøk også Archiginnasio, der universitetet i Bologna ble grunnlagt i 1088.

Mens du er i Bologna må du selvsagt også unne deg en smakebit av de delene av den lokale kulturen som omfatter mat og drikke. Som den regionale spesialiteten Tortellini. Prøv Tortellini med salvie og smør, tagliatelle al ragù, mortadella, eller de lokale små brødene med pølser og myke oster som stracchino og squaquerone. Alt passer perfekt til å bli skyld ned med en lokal, hvit Pignoletto eller en rød Lambrusco. Du kan naturligvis besøke byens hyggelige markeder og finne alle disse produktene. De fleste markedene blir arrangert på faste dager, og her finner du også mange barer, restauranter og butikker.

Les mer om Hotel Il Guercino

Hotel Il Guercino er et annerledes by-hotell

På Hotel Il Guercino bor du i et rolig område rett utenfor Bolognas historiske sentrum. Her kan du nyte den fredelige atmosfæren samtidig som du kun har ca. 15 minutters gange inn til sentrum. Noe av det beste ved hotellet, bortsett fra det attraktive designet, er bakgården. Dette er det perfekte stedet å våkne med en espresso i hånden om morgenen, mens du kjenner morgensolen varme. Senere på dagen serveres det snacks og forfriskninger fra baren.

Slapp av i velvære-senteret

Noe annet som gjerne kommer til å falle i smak er Hotel Il Guercinos velvære-senter; Il Bagno di Diana. Her kan du (mot betaling) ta i bruk den finske badstuen, det tyrkiske badet og boblebadet med fargeterapi. Hvis du vil forbrenne litt ekstra kalorier har du også gratis tilgang til treningssenteret.

Fargerike og harmoniske tema-rom

Hotellet har 40 rom som alle er dekorerte med individuelle temaer og de er ganske små og intime.. Alle rommene har gratis Wi-Fi, aircondition, satellitt-tv, kaffe og te-fasiliteter, minibar og safe. Det private badet har dusj og hårføner. Mange av rommene har balkong, avhengig av romtypen.

Les om rommene på Hotel Il Guercino

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Il Guercino

Les personlige anmeldelser av Hotel Il Guercino som ligger i Bologna. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Il Guercino. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Il Guercino

Spennende hotell

Fint og spennende hotell i passe avstand fra sentrum, og med meget god frokost og service for øvrig.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Guercino

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Guercino

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Guercino

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Guercino

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Guercino

Les mer
 
search map