Hotell i Bologna

Hotel Donatello

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Koselige og historiske Bologna

Bologna er en attraktiv by hvor du med fordel kan vurdere å tilbringe et par dager. Her er mange vakre bygninger med rød murstein og palassene står side om side. Historiske severdigheter kommer du heller ikke til å lete lenge etter. En av byens mest berømte, historiske landemerket er universitetet, som er en av de eldste i Europa.

Mange av bygningene og museene som dominerer byens historiske sentrum, bærer vitnesbyrd om sin rike kulturarv. Hotel Donatello ligger i universitetsområdet i den gamle delen av byen hvor du finner mange trattoriaer, barer og butikker. Hotel Donatello ligger privilegert i gangavstand til jernbanestasjonen, busstasjonen og mange severdigheter som Piazza Maggiore og due Torri (de to Tårnene).

God komfort for et kort opphold

Hotel Donatello er kanskje ikke det mest moderne hotellet hva stilen angår, men det er et hotell som gir deg et par dagers opphold til en rimelig pris. Frokostbuffeten serveres som en kontinental frokost. Hotellet har ingen restaurant, men du er omgitt av restauranter og barer, så du trenger ikke gå langt for å spise eller ta en drink. For de av dere som kommer med bil, er det parkeringsmuligheter på hotellet, og Wi-Fi er tilgjengelig både på rommene og i fellesområdene.

Les mer om Hotel Donatello

Varme og komfortable rom

Hotellet har 38 rom, fordelt over 5 etasjer og er av forskjellige typer. Alle rom har aircondition, telefon, safe, minibar, satellitt-TV, te-fasiliteter og et eget privat baderom med dusj og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Albergo San Romano

Ferrara, Emilia-Romagna

Hotel Sahara

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Verdi Hotel

Parma, Emilia-Romagna

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Emilia-Romagna

search map