Hotell i Bologna

Hotel Corona D'Oro

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dra på langhelg til historiske Bologna

Hotel Corona d'Oro ligger i et historisk palass i en rolig del av Bologna, der trafikk kun er tillatt i begrenset omfang. Bologna er en by som ikke dukker så ofte opp i tankene våre som et typisk sted man kan dra på en liten storbyferie. Men når det er sagt byr byen på en del interessante severdigheter og et sjarmerende, historisk sentrum med en deilig atmosfære. Her kan du lett tilbringe et par dager - for eksempel en langhelg - uten å kjede deg.

Mat og drikke i særklasse

Gastronomien i Bologna er et kapittel for seg selv. Det er her spesialitetene Tortellini stammer fra. I tillegg finner du lokale godbiter som smør-tortellini, tagliatelle al ragù, mortadella, pølser, skinke og myke oster som stracchino og squaquerone. Alle disse smaksfyrverkeriene bør naturligvis skylles ned med den lokale hvitvinen Pignoletto eller en rød Lambrusco.

Hvis du ikke kan finne akkurat de delikatessene du er ute etter i en av de mange hyggelige trattoriaene i Bologna, kan du prøve et av de lokale markedene. Å gå på marked er alltid en opplevelse i seg selv i Italia, og du kan finne alt mellom himmel og jord.

På Hotel Corona d'Oro bor du rett ved siden av "De To Tårn"

En av Bolognas hovedattraksjoner ligger rett ved siden av Hotel Corona d'Oro, og er symbolet på Bologna: "De To Tårn" ligger strategisk plassert og markerer inngangen til den historiske byen. Bologna er en attraktiv by der de fleste bygningene er oppført med røde mursteiner, og palassene står tett i tett. Et av Bolognas mest berømte kjennetegn er universitetet, som er hele tusen år gammelt og dermed et av de eldste universitetene i Europa.

God service og fredelig atmosfære

Hotel Corona d'Oro ser ikke bare elegant ut - deres fasiliteter og tjenester har også en høy standard. Hotellet er fullt restaurert innvendig, og kan fremvise et antall historiske elementer i innredningen, som vakre fresker og stilfulle nisjetak. Atmosfæren er klassisk, men samtidig veldig avslappet.

Når du har inntatt din rike frokost er du klar til å starte dagen. Eller kanskje du har lyst til å nyte en cappuccino fra baren før du reiser avgårde for å utforske byen? Baren tilbyr også forfriskninger og lette snacks om ettermiddagen og kvelden.

Hotel Corona d'Oro tilbyr gratis utleie av sykler

Hvis du ønsker å bevege deg rundt i byen på en annen måte enn til fots tilbyr hotellet gratis sykkelutleie til gjestene sine. Hvis du ankommer i bil kan du parkere i den private garasjen mot €30 per natt. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Les mer om Hotel Corona D'Oro

Luksuriøse og elegante rom

Hotel Corona d'Oro har kun 40 stilfulle rom, og noen av rommene har utsikt mot De To Tårn. Alle rommene har aircondition, gratis internettilgang, satellitt-tv, minibar, safe og privat bad med dusj eller badekar.

Les om rommene på Hotel Corona D'Oro

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map