Hotell i Bologna

Hotel Al Cappello Rosso

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

I In-Italias online-katalog finner du alle slags mulige hoteller; klassisk stil, moderne, agriturismoer og leilighetshoteller. Her tilbyr vi deg et varmt og stilfullt boutiquehotell med bare 33 rom. Vi ble selv overrasket over både hotellet, interiøret og servicen. Kundebehandlingen er veldig personlig og hotellet er fullt av det siste innen teknologi, og denne kombinasjonen skaper en avslappet atmosfære i stilige design-omgivelser.

Mer enn sentral beliggenhet

Hotellet ligger rett ved siden av Piazza Maggiore, midt i hjertet av Bologna. Herfra får du en perfekt base for å besøke de beste severdighetene byen har å tilby. Spaser gjennom middelaldergatene og beundre nydelige, gamle monumenter som kirken Chiesa di Santa Maria della Vita eller det historiske markedet ved Quadrilatero. Et marked med utendørsboder og gamle butikker som selger alle mulige slags delikatesser. Hva med å kjøpe med deg litt fersk tagliatelle eller mortadella og andre regionale spesialiteter hjem?

Les mer om Hotel Al Cappello Rosso

God service

Start dagen din på Hotel Al Capello Rosso og få tilgang til en velassortert frokostbuffét som gir deg et stort utvalg av energigivende mat. De tilbyr også økologiske og glutenfrie produkter.
For lunsj og middag kan du like gjerne bli værende, da hotellets sjarmerende Osteria serverer lekre internasjonale og regionale retter, tilberedt med lokale og tradisjonelle ingredienser.
I tillegg er det flere stilfulle fellesområder der du kan slappe av, arbeide og nyte morgenkaffen med dagens avis i hånden. Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet, og personalet i resepsjonen hjelper deg mer enn gjerne hvis du har noen spørsmål. Her kan du også låne sykkel og leie golfkøller.

Lyse og unike rom

Alle de 33 rommene, inkludert Superior-rommene, Junior Suitene og fem leiligheter, tilbyr maksimal komfort i løpet av oppholdet ditt. Hvert rom har et forskjellig tema og frister med komfortable senger, en pute-meny, flatskjerm-tv med internasjonale kanaler, gratis Wi-Fi, safe, minibar, te- og kaffe-fasiliteter, behagelige bad og turn down service (at man gjør sengen klar til bruk).

Leiligheter med hotellservice

Du kan også velge å bo i en leilighet med kjøkkenkrok. Disse er mellom 50 og 100 meter fra hotellet (deluxe er lengst unna) og du sjekker inn og ut som vanlig i hotellresepsjonen. Deretter vil du bli ledsaget til din innkvartering. Hvis du vil kjøpe frokost, går det bra på hotellet. Husk at hvis du bestiller mer enn en leilighet, er disse plassert i forskjellige bygninger.

Les om rommene på Hotel Al Cappello Rosso

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Al Cappello Rosso

Les personlige anmeldelser av Hotel Al Cappello Rosso som ligger i Bologna. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Al Cappello Rosso. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Al Cappello Rosso

Les mer
 
search map