Bologna, Emilia-Romagna Bologna Flyplass

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bologna flyplass - offisielt kalt Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna (flyplasskode BLQ) - ligger knappe 6 km fra regionens hyggelige hovedstad. Da det samtidig er mange flyforbindelser hertil fra hele Europa er flyplassen det naturlige valget for deg som skal på byferie i Bologna. I tillegg er det lett å komme seg videre herfra til de populære feriemålene i naboregionene Toscana og Lombardia. Flyplassens offisielle navn er Aeroporto di Bologna-Guglielmo Marconi - oppkalt etter bysbarnet Guglielmo Marconi, radioens oppfinner og Nobelprismottaker. De siste årene har det blitt gjennomført omfattende fornyelser og utvidelser av flyplassens fasiliteter, slik at den også i fremtiden er klar til å ta imot de mange feriereisende som kommer for å oppleve denne vakre delen av Italia. 

30. september 2016 - Vi gjør oppmerksomme på at vi for tiden holder på å oppdatere alle sider med informasjon om flyplasser, derfor mangler det div. informasjon i teksten nedenfor.

Flyselskaper

Bologna Flyplass benyttes årlig av millioner av reisende og er en av de travleste i Italia. Flyplassen betjenes da også av tallrike flyselskaper, store som små. SAS, Alitalia, easyJet og Ryanair har blant annet ruter til Bologna, inkludert noen fra Oslo (med mellomlanding i København).

Flyruter

 

Lokal transport

Skal du videre inn til Bologna sentrum er det gode bussforbindelser fra terminalen. Det er også mulig å kjøre videre med buss direkte til blant annet Firenze og Ferrara. Det er til gjengjeld ingen togforbindelse fra flyplassen, men en av bussene går til sentralbanestasjonen i Bolgona. Byen er et knutepunkt på jernbanenettet, og det er derfor gode forbindelser videre til resten av Italia. Flyplassen betjenes av to taxiselskaper hvis biler står parkert rett utenfor ankomsthallen. 

Bilutleie

Vil du komme deg raskt videre til ditt endelige reisemål er leiebil et godt valg. I ankomsthallens førsteetasje finner du bilutleieselskapenes skranker. Du kan  blant annet leie en bil hos Hertz, Europcar, Maggiore, Sixt eller Autovia. Til tross for det store utvalget er det som regel en god idé å reservere leiebil i forveien.

>> Få mer informasjon om bilutleie på Bologna Flyplass

Andre fasiliteter på flyplassen

Etter de siste utvidelsene har Bologna Flyplass fått et bredt utvalg av butikker, restauranter og stort sett alt annet du kan få bruk for. Det er for eksempel også en turistinformasjon, VIP-lounge og minibanker. 

Avreiser og ankomster


Adresse

Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna S.p.A.
Via Triumvirato 84 
40132 Bologna (BO), Emilia-Romagna, Italia 

Email: aeroporto.marconi@pec.bologna-airport.it 
Telefon: 0039 051 6479615 
Flyplasskode BLQ

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på dens offisielle hjemmeside her

Se flyplassens beliggenhet på kartet

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
search map