Hotell i Bologna

Art Hotel Commercianti

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Nyt et par dagers utforskning av historiske Bologna

Har du noensinne tenkt på å reise til Bologna på en storbyferie eller en langhelg? Kanskje ikke, men det kan anbefales. Bolongna er en herlig, livlig by med god stemning. Det vil du kunne nyte godt av, enten du reiser i forretningsøyemed eller simpelthen for fornøyelsens skyld. Den attraktive byen med alle mursteinshusene er fylt med palasser og historiske severdigheter. Et av Bolognas mest berømte kjennetegn har de siste tusen årene vært dets universitet, som er Europas eldste. I dag er Bologna fortsatt en livlig studentby med et travelt historisk sentrum, der du finner mange kaféer, restauranter, butikker og barer. Art Hotel Commercianti ligger midt i det hele og du bor dermed med grei gangavstand til byens hovedseverdigheter.

En god blanding av kunst og klassisk stil

Art Hotel Commercianti ligger i en elegant, historisk bygning i en bilfri sone av byen. Derfor kan du være sikker på at trafikken ikke forstyrrer deg. Mot et ekstra gebyr kan du parkere bilen din i hotellets garasje som er tilgjengelig for gjester. Selv om det er et hotell som skiller seg ut fra mange andre tilbyr Art Hotel Commercianti god komfort og har alle de fasilitetene du behøver for en miniferie eller en forretningsreise. Om morgenen kan du starte dagen din med en rikholdig frokost der utvalget av ferske produkter, både varme og kalde, er ytterst tilfredstillende. Personalet i baren tilbereder gjerne en espresso eller cappuccino dersom du skulle ønske det, og om ettermiddagen kan du få en drink eller lette snacks servert i lobby-baren. Restauranter finner du overalt, men ikke på selve hotellet. Det er lett å finne gode trattoriaer i området som serverer regionale retter. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt på hotellet, og hvis du vil bevege deg rundt i byen på to hjul fremfor to bein kan du be om en sykkel i resepsjonen.

Les mer om Art Hotel Commercianti

Alle rom har egen stil

Hotellet har kun 35 rom som alle har hver sin stil, men som alle er elegante og klassiske. Du kan veøge mellom flere forskjellige romtyper. Samtlige har effektiv, hurtig internettilgang med gratis Wi-Fi, satellitt-tv, minibar, safe, telefon, strykejern, strykebrett (på forespørsel), privat bad med badekar eller dusj, hårføner, individuell aircondition og room service (på forespørsel). Noen av rommene har balkong med utsikt over San Petriono-basilikaen.

Les om rommene på Art Hotel Commercianti

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map