Feriebolig i Bologna

Appartamenti Astoria

Gårdshage på Hotel Astoria Resepsjon på Hotel Astoria
 
Appartamenti Astoria er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamenti Astoria er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bologna her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Appartamenti Astoria er en god mulighet for å bo sentralt og selvstendig i egen moderne leilighet, så er man sin egen sjef og kan anrette måltider i kjøkkenet som man selv vil. Her stilles det også gratis sykler til rådighet for gjestene, så man har mulighet til å oppleve Bologna, som de lokale gjør det,

Benytt den deilige terrassen og fasilitetene som tilbys

Leilighetene eies av Hotel Astoria og de ligger i to forskjellige bygninger i nærheten av hotellet. Seks av leilighetene ligger i Via Milazzo 12 i 5. etasje med heis (ca. 150 m fra hotellet) mens ti av leilighetene ligger i Via Galliera 61 i 2. og 3. etasje. Det finnes en enkel leilighet i samme bygning som hotellet. Uansett hvor man bor , har man fri adgang til den store felles takterrassen i Via Galliera. Terrassen er på ca. 100 m² og den er møblert med både parasoller, bord og stoler. Dessuten har man mulighet til å benytte seg av hotellets felles fasiliteter ( som bar, hage, parkering og tv-stue) hvor frokosten serveres som buffet. Merk at frokosten på hotellet er sparsomt og noen vil kanskje foretrekke å kjøpe inn råvarer på det lokale markedet.

Les mer om Appartamenti Astoria

Ettromsleilighet med 2 +1 soveplass

- De 15 ettromsleilighetene er på ca. 30 m² og er nyrennoverte og pent innredet. Leilighetene har dobbelseng, aircondition, tv, oppbevaringsboks, kjøkkenhjørne med kjøleskap, vannkoker og to kokeplater samt bad med toalett, dusj og hårføner. Noen leiligheter har wi-fi og lcd-tv. Her er det mulighet for en ekstra oppredning på en sovesofa.
Toromsleilighet med 3+1 soveplasser
- De 2 toromsleilighetene på ca. 47 m² er nyrennoverte og pent innredet. Den ene ligger i Via Milazzo, mens den andre ligger i Via Galliera. Leilighetene har to dobbelsenger ( i hvert sitt rom som er adskilt med en dør), aircondition, tv, oppbevaringsboks, kjøkkenhjørne med kjøleskap, vannkoker og to kokeplater samt bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Appartamenti Astoria

Les personlige anmeldelser av Appartamenti Astoria som ligger i Bologna. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamenti Astoria. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Appartamenti Astoria

Turid og Per Ørnulf fra Molde i Norge boede på Appartamenti Astoria i Bologna fra d. 19. til d. 23. august 2010.

Ja vi er nå vel akklimatisert her hjemme igjen og turen gikk kjempebra.
Vi hadde det kjempefint på alle stedene er vi bodde. God service og hyggelig vertsskap overalt - og ikke minst rent og pent! Spesielt koselig var det jo på Albergo al Castello i Verona og det har jo også noe med størrelsen på hotellet å gjøre, men også vertinnen som bare er såå hyggelig.
Vi var også i Parma, men der fant vi ingen hoteller gjennom in-Italia så vi måtte booke utenom. Bare et tips til dere: Parma er så absolutt en by å satse på, så kanskje neste gang booker vi der hos dere.....?
Det var første gang vi bare var tosammen, men leiebil og kjøring gikk kjempefint. Helt uproblematisk å ta ut leiebil i Verona og levere den på flyplassen i Malpensa.

Tusen takk igjen for god service - vi fortsetter nok med in-Italia.... ;-)

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Astoria

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Astoria

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Astoria

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Astoria

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Astoria

Les mer
 
search map