Feriebolig i Bologna

Appartamenti Astoria

Gårdshage på Hotel Astoria Resepsjon på Hotel Astoria
 
Appartamenti Astoria er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamenti Astoria er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bologna her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Appartamenti Astoria er en god mulighet for å bo sentralt og selvstendig i egen moderne leilighet, så er man sin egen sjef og kan anrette måltider i kjøkkenet som man selv vil. Her stilles det også gratis sykler til rådighet for gjestene, så man har mulighet til å oppleve Bologna, som de lokale gjør det,

Benytt den deilige terrassen og fasilitetene som tilbys

Leilighetene eies av Hotel Astoria og de ligger i to forskjellige bygninger i nærheten av hotellet. Seks av leilighetene ligger i Via Milazzo 12 i 5. etasje med heis (ca. 150 m fra hotellet) mens ti av leilighetene ligger i Via Galliera 61 i 2. og 3. etasje. Det finnes en enkel leilighet i samme bygning som hotellet. Uansett hvor man bor , har man fri adgang til den store felles takterrassen i Via Galliera. Terrassen er på ca. 100 m² og den er møblert med både parasoller, bord og stoler. Dessuten har man mulighet til å benytte seg av hotellets felles fasiliteter ( som bar, hage, parkering og tv-stue) hvor frokosten serveres som buffet. Merk at frokosten på hotellet er sparsomt og noen vil kanskje foretrekke å kjøpe inn råvarer på det lokale markedet.

Les mer om Appartamenti Astoria

Ettromsleilighet med 2 +1 soveplass

- De 15 ettromsleilighetene er på ca. 30 m² og er nyrennoverte og pent innredet. Leilighetene har dobbelseng, aircondition, tv, oppbevaringsboks, kjøkkenhjørne med kjøleskap, vannkoker og to kokeplater samt bad med toalett, dusj og hårføner. Noen leiligheter har wi-fi og lcd-tv. Her er det mulighet for en ekstra oppredning på en sovesofa.
Toromsleilighet med 3+1 soveplasser
- De 2 toromsleilighetene på ca. 47 m² er nyrennoverte og pent innredet. Den ene ligger i Via Milazzo, mens den andre ligger i Via Galliera. Leilighetene har to dobbelsenger ( i hvert sitt rom som er adskilt med en dør), aircondition, tv, oppbevaringsboks, kjøkkenhjørne med kjøleskap, vannkoker og to kokeplater samt bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 
 
search map