Feriebolig i Porto Azzurro på Elba Øy

Residence Elba VIP

 
Residence Elba VIP er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Elba VIP er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Porto Azzurro her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Elba VIP ligger på en slette ved Porto Azzurro i et rolig og grønt område. Det består av hovedbygninger som ligger rundt et basseng (1,5 m - 3 m dyb).

Flott sted for de aktive

I sentrum av Porto Azzurro (400 meter unna) kan man finne alle mulige butikker, uttallige restauranter og pizzeriar, utesteder, leger og apotek, båtutleie etc. Det er også minigolfbane, windsurfing, vannski, kajak osv som kan finnes i byen. Ved Porto Azzurro er det en liten strand og ca 1,2 km unna ligger den flotte Barbarossa-stranden.

Les mer om Residence Elba VIP

Barnevennlighet og idrettsenter for de aktive

Ved Residence Elba VIP er det også barnebasseng og lekeplass. Beboerne kan benytte seg av resepsjonen, boccia, vaskeri, grill og parabol-tv. 150 meter fra leilighetene ligger et nytt idrettssenter med to tennisbaner, en liten fotballbane samt pizzeria og bar. 10 km fra stedet er det også en 9 hulls golfbane.

Leilighetene er velmøblert med gode detaljer, er store og ligger enten på første eller andre etasje. Det er på satellitt-tvene flere utenlandske kanaler (tyske og engelske) samt dvd-spiller. Det er parkeringsplass til leiligheten som er inkl. i prisen. Det er aircondition i de fleste leilighetene og ved bestilling kan man velge om man ønsker å bestille denne fasiliteten for oppholdet.

Leilighetene på Residence Elba VIP

Toroms-leilighet med 2 soveplasser (med aircondition)

Består av stue med dobbel sovesofa og kjøkkenhjørne, stort soverom med dobbelseng og eget bad. Leiligheten har balkong med møbler på den ene siden, og terrasse mot bassenget. Alle leiligheter ligger i første etasje.

Toroms -leilighet med 4 soveplasser (med aircondition)

Består av stue med dobbel sovesofa og kjøkkenhjørne, stort soverom med dobbelseng og eget bad. Leiligheten har balkong med møbler på den ene siden, og terrasse mot bassenget. Alle leiligheter ligger i første etasje.

Treroms-leilighet med 6 soveplasser (med aircondition)

Består av stue med dobbel sovesofa og kjøkkenhjørne, stort soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger, balkonger med møbler og et bad. Soverommet med to enkeltsenger kan ligge på en loftet -adgang hit går langs en smal virveltrapp.

Fireroms-leilighet med 8 soveplasser (med aircondition)

Er fordelt på to etasjer. På nederste etasje finnes stue med dobbel sovesofa og kjøkkenhjørne, stort soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger, balkong med møbler og et bad. På øverste etasje ligger et soverom med to enkelsenger og et bad -trappen opp er en smal virveltrapp.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Elba VIP

Les personlige anmeldelser av Residence Elba VIP som ligger på Elba Øy. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Elba VIP. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 20 anmeldelser fra Residence Elba VIP

Fantastiske ferieboliger

Veldig koselige, fine og rene ferieleiligheter og svømmebasseng.

Les mer

Supert

Et veldrevet og velfungerende leilighetshotell. Leiligheten var funksjonell- holdt hva den lovet - og bassenget utenfor var også fint. Vaskerommet, garasjen og servicen var også utmerket. Innehaveren av hotellet - en tysk dame - var serviceminded og høflig. Vi anbefaler!

Les mer

Fremragende service, hyggelig beliggenhet og udforming

Vi bodde på ElbaVIP i 14 dager og hadde ikke lyst til å reise hjem. Residensen er ideell for barnefamilier med to swimmingpools, lekeplass og nydelig have. Alt virket meget rent og velholdt. Vertinnen er meget serviceminded, vi fikk f.eks nye håndkleder og sengetøy uten å måtte betale ekstra. Våres datter trengte legetilsyn , og legen kom etter 15 minutter ! Det er dvdspiller i alle leiligheter og man kan leie film for 1 euro. Man kan også låne bøker.
Området er inngjerdet og portene har kodelås - det føles sikkert og trygt, også for barna.
Kun 10 minutter spasertur til centrum Porto Azzurro. ElbaVIP ligger likevel plassert stille og fredelig, ingen larm fra byens herligheter, e.l.

Les mer

Bedømmelse av Residence Elba VIP

Fin og ren leilighet med plass til 2 familier. Beliggenhet helt perfekt, gangavstand til ulike strender og koselige Porto Azurro. Utrolig herlig sted med nydelig stemning! Vi var litt uheldig med noe høylytt naboer som var lenge oppe .... Elba en vakker øy som vi gjerne kommer tilbake til :)

Les mer

Bedømmelse av Residence Elba VIP

Veldig trivelig leilighetskompleks! Rent og ryddig, med god service fra de som driver det!
Svømmebasseng rett utenfor døren, og ett trivelig område med barnebasseng, lekeplass og grillfasiliteter bak komplekset. Bade vi og barna i alder fra 6 til 15 var svært fornøyde.
Kort vei til butikk hvor vi handlet mat, og kort vei til Porto Azzurro hvor det var yrende liv hver kveld!
Bil kan være en fordel, da de beste badestrendene er ett stykke unna!

Les mer

Topp familieleiligheter i en utrolig koselig by.

Les mer
 
search map