Feriebolig i Porto Azzurro på Elba Øy

Residence Elba VIP

 
Residence Elba VIP er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Elba VIP er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Porto Azzurro her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Elba VIP ligger på en slette ved Porto Azzurro i et rolig og grønt område. Det består av hovedbygninger som ligger rundt et basseng (1,5 m - 3 m dyb).

Flott sted for de aktive

I sentrum av Porto Azzurro (400 meter unna) kan man finne alle mulige butikker, uttallige restauranter og pizzeriar, utesteder, leger og apotek, båtutleie etc. Det er også minigolfbane, windsurfing, vannski, kajak osv som kan finnes i byen. Ved Porto Azzurro er det en liten strand og ca 1,2 km unna ligger den flotte Barbarossa-stranden.

Les mer om Residence Elba VIP

Barnevennlighet og idrettsenter for de aktive

Ved Residence Elba VIP er det også barnebasseng og lekeplass. Beboerne kan benytte seg av resepsjonen, boccia, vaskeri, grill og parabol-tv. 150 meter fra leilighetene ligger et nytt idrettssenter med to tennisbaner, en liten fotballbane samt pizzeria og bar. 10 km fra stedet er det også en 9 hulls golfbane.

Leilighetene er velmøblert med gode detaljer, er store og ligger enten på første eller andre etasje. Det er på satellitt-tvene flere utenlandske kanaler (tyske og engelske) samt dvd-spiller. Det er parkeringsplass til leiligheten som er inkl. i prisen. Det er aircondition i de fleste leilighetene og ved bestilling kan man velge om man ønsker å bestille denne fasiliteten for oppholdet.

Leilighetene på Residence Elba VIP

Toroms-leilighet med 2 soveplasser (med aircondition)

Består av stue med dobbel sovesofa og kjøkkenhjørne, stort soverom med dobbelseng og eget bad. Leiligheten har balkong med møbler på den ene siden, og terrasse mot bassenget. Alle leiligheter ligger i første etasje.

Toroms -leilighet med 4 soveplasser (med aircondition)

Består av stue med dobbel sovesofa og kjøkkenhjørne, stort soverom med dobbelseng og eget bad. Leiligheten har balkong med møbler på den ene siden, og terrasse mot bassenget. Alle leiligheter ligger i første etasje.

Treroms-leilighet med 6 soveplasser (med aircondition)

Består av stue med dobbel sovesofa og kjøkkenhjørne, stort soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger, balkonger med møbler og et bad. Soverommet med to enkeltsenger kan ligge på en loftet -adgang hit går langs en smal virveltrapp.

Fireroms-leilighet med 8 soveplasser (med aircondition)

Er fordelt på to etasjer. På nederste etasje finnes stue med dobbel sovesofa og kjøkkenhjørne, stort soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger, balkong med møbler og et bad. På øverste etasje ligger et soverom med to enkelsenger og et bad -trappen opp er en smal virveltrapp.

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Cala di Mola

Porto Azzurro, Elba Øy

La Locanda del Volterraio

Bagnaia, Elba Øy

Sant'Anna del Volterraio

Bagnaia, Elba Øy

Populært på Elba Øy

search map