Feriebolig i Porto Azzurro på Elba Øy

Cala di Mola

 
Cala di Mola er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Cala di Mola er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Porto Azzurro her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cala di Mola er et flott hotell og leilighetskompleks som er bygget i middelhavsstil ved bukten med samme navn, og få minutters kjøring fra Porto Azzuro langs kystveien. Hotellrommene og leilighetene ligger på langs en skråning med utsikt over bukten.

Nyt panoramautsikten fra terrassen

På den runde panoramaterrassen foran resepsjonsområdet serveres frokostbuffeten i sommermånedene, samt internasjonal underholdning et par ganger i uken. Hotellets restaurant "La Cambusa" ligger i etasjen under resepsjonen, og dersom dere har valgt halvpensjon (kun for hotellgjester) spiser dere her. Gjester som bor i leilighetene kan bestille á la carte.

Les mer om Cala di Mola

Vann i lange baner

Fra resepsjonsområdet går dere gjennom en liten tunnel under kystveien ned til det nylig restaurerte svømmebassenget med saltvann og jacuzzi, samt barnebasseng og bassengbar. Fra baren ved bassenget (åpner etter 3 juni) kan dere kjøpe både varme og kalde retter til frokost. I området mellom resepsjonen og svømmebassenget er det i tillegg Wi-Fi tilgjengelig (dekning kan ikke garanteres i alle leilighetene/rommene). Det er også mulig å delta i noen av de mange organiserte aktivitetene (i sommermånedene), som f.eks volleyball, vann-aerobic og båtturer fra hotellets private brygge, hvor stedets gjester i tillegg kan legge til med egne båter. Her kan dere også leie kanoer og pedalbåter. Miniklubben er for barn fra 4 år og oppover, og tilbyr et variert program om sommeren.

Flere fasiliteter

Mellom bassenget og bryggen er et stort sand- og gressområde med bl.a. volleyballbane. Hvis dere vil besøke den nærliggende sandstranden "Lido di Capoliveri", kan dere hoppe ombord i hotellets shuttlebuss (tilgjengelig i bestemte perioder).

Rommene

Hotellrommene er inndelt i to kategorier (standard og superior) og er innredet i en maritim stil, med sengetøy som matcher hotellets oransje parasoller. Alle rommene har airconditon, små umøblerte balkonger, og de vender alle ut mot havet. Det finnes dobbeltrom samt store familierom til 4 personer. NB: For leilighetene er det fast ankomst og avreise på søndager.

Les om leilighetene på Cala di Mola

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Cala di Mola

Les personlige anmeldelser av Cala di Mola som ligger på Elba Øy. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Cala di Mola. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Cala di Mola

Bra hotell med rett beliggenhet på Elba

Fint overnattingssted med veldig vakker utsikt. Fint bassengområde og perfekt med badebuss til en av øyas absolutt beste strender. Nær 2 fine byer.

Les mer

Bedømmelse av Cala di Mola

Ganske enkelt rom, rent og pent, balkong med fin utsikt.
God mat.
Svært vennlig personale.
Entusiastisk underholder/ sanger som dessverre lot en venn (eller en gjest?) også synge, ikke like fint.
Ikke et perfekt hav-badested innen gangavstand, transport til lido fungert.
Savnet tips om utflukter.
Ikke spesielt bekvemt å ta buss til/fra hotellet.

Les mer

Bedømmelse av Cala di Mola

Les mer

Bedømmelse av Cala di Mola

Les mer

Kaare og familie fra Trondheim i Norge boede på Cala di Mola i Porto Azzurro fra d. 24. til d. 29. juli 2006.

Turen gikk utmerket, hotellet var på alle måter bra og alle arrangement var i orden. Vi takker for den gode hjelpen.

Det eneste problemet var at vi reiste tilbake med ferje fra Elba til Piombino lørdag 29 juli, og måtte vente i 13 timer for å få plass. Ferjeproblematikken bør det ooplyses om for reisende til Elba, likeså hvorledes ferje kan forhåndsbestilles !

Les mer

Bedømmelse av Cala di Mola

Les mer
 
search map