Feriebolig i Porto Azzurro på Elba Øy

Cala di Mola

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Cala di Mola er et flott hotell og leilighetskompleks som er bygget i middelhavsstil ved bukten med samme navn, og få minutters kjøring fra Porto Azzuro langs kystveien. Hotellrommene og leilighetene ligger på langs en skråning med utsikt over bukten.

Nyt panoramautsikten fra terrassen

På den runde panoramaterrassen foran resepsjonsområdet serveres frokostbuffeten i sommermånedene, samt internasjonal underholdning et par ganger i uken. Hotellets restaurant "La Cambusa" ligger i etasjen under resepsjonen, og dersom dere har valgt halvpensjon (kun for hotellgjester) spiser dere her. Gjester som bor i leilighetene kan bestille á la carte.

Les mer om Cala di Mola

Vann i lange baner

Fra resepsjonsområdet går dere gjennom en liten tunnel under kystveien ned til det nylig restaurerte svømmebassenget med saltvann og jacuzzi, samt barnebasseng og bassengbar. Fra baren ved bassenget (åpner etter 3 juni) kan dere kjøpe både varme og kalde retter til frokost. I området mellom resepsjonen og svømmebassenget er det i tillegg Wi-Fi tilgjengelig (dekning kan ikke garanteres i alle leilighetene/rommene). Det er også mulig å delta i noen av de mange organiserte aktivitetene (i sommermånedene), som f.eks volleyball, vann-aerobic og båtturer fra hotellets private brygge, hvor stedets gjester i tillegg kan legge til med egne båter. Her kan dere også leie kanoer og pedalbåter. Miniklubben er for barn fra 4 år og oppover, og tilbyr et variert program om sommeren.

Flere fasiliteter

Mellom bassenget og bryggen er et stort sand- og gressområde med bl.a. volleyballbane. Hvis dere vil besøke den nærliggende sandstranden "Lido di Capoliveri", kan dere hoppe ombord i hotellets shuttlebuss (tilgjengelig i bestemte perioder).

Rommene

Hotellrommene er inndelt i to kategorier (standard og superior) og er innredet i en maritim stil, med sengetøy som matcher hotellets oransje parasoller. Alle rommene har airconditon, små umøblerte balkonger, og de vender alle ut mot havet. Det finnes dobbeltrom samt store familierom til 4 personer. NB: For leilighetene er det fast ankomst og avreise på søndager.

Les om leilighetene på Cala di Mola

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map