Feriehus og hoteller i Porto Azzurro

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Porto Azzurro betyr azurblått havn på italiensk og ikke uten grunn. Byen ligger i en smal bukt på vestsiden av øya. Byen er kjent for stranden med de to flotte klippeformasjonene som er kombinert med den hvite sanden. Her kan man fort tro at man har havnet i paradis!

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hyggelige severdigheter

I byen finner man en hyggelig havnepromenade med en del restauranter og kaféer side om side. Det er også flere handlemuligheter i byen og supermarkeder. Fra og til Porto Azzurro er det ferjeforbindelse med fastlandet, men forbindelsen er ikke like bra som i Portoferraio.

Av severdigheter i Porto Azzuro kan vi nevne Forte di Longone fra 1603 -som idag er et fengsel- som har omgivelser som frister til en hyggelig gåtur da fortet ligger hevet over byen. Man kan gå dit fra sentrum langs noen bratte stier. Det er synd man ikke kan komme inn i fortet, for det skjules en av Elbas flotteste kirker.

Dersom man liker kirker, kan man fra Porto Azzuro -langs veien mot Rio nell'Elba- besøke Madonna del Monserrato kapellet fra 1606 som har en beliggenhet ved en vanskelig fremkommelig natur på en liten klippetopp. Man må gå det siste stykket opp til kapellet, men også her er det regler om at man ikke kommer inn. Her er det kun åpent for publikum ved spesielle anledninger, som blant annet 8 september som er kapellets festdag.

Les mer om Porto Azzurro

Sjul teksten
 
 
search map