Feriebolig i Ortano på Elba Øy

Ortano Mare Residence

 
Ortano Mare Residence er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Ortano Mare Residence er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ortano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ortano Mare Residence har definitivt en av de beste beliggenheter man kan tenke seg. Rett ut av en liten malerisk bukt med en steinstrand og utsikt over en klippeøy.

Skulle dette ikke være nok, så er det også restaurant, tre svømmebasseng, hvorav ett er et barnebasseng, fire tennisbaner, hvorav tre også kan fungere som en liten fotballbane, og den siste som volleyballbane, dessuten er det også mulighet for beach-volley, leie pedalbåter og kanoer, boccia og bordtennis. Mot betaling, er det båtutleie og dykker kurs på stedets dykkesenteret. Her er også - fra tidlig juni til midten av september - de vanlige underholdningsaktiviteter, som man må regne med på italienske feriesteder. Aktivitetene er mest intensive i august og noe mer dempet resten av sommeren.

Les mer om Ortano Mare Residence

På Ortano Mare Residence er også 24-timers resepsjon med safe, bar, to restauranter, strand bar, lite supermarked, myntvaskeri og selvfølgelig parkeringsplass. Det er også mulig å leie terrengsykler og scootere.

Feriesenteret er delt inn i en hotelldel med 122 rom og 113 leiligheter fordelt i flere mindre bygninger i den store hagen. Leilighetene er mellom 250 og 600 meter fra stranden, og dermed fra svømmebassenget og underholdning området. Vi har utelukkende valgt å formidle leilighetene som ligger i noen bygninger kalt Le Ville som ligger mellom 350 og 600 meter fra stranden. Disse leiligheten har nemlig alle sin egen terrasse eller balkong med bord og stoler. De er alle utstyrt med TV og safe. Det er mulig - mot tillegg - for en barneseng eller ekstra seng.

Sjul teksten
 
 
search map