Hotell i Ortano på Elba Øy

Hotel Etrusco

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Øya Elba ligger kun 10 km fra fastlandet og kan nås med ferge. Hvis du ankommer havnen i Rio Marina kan du befinne deg på hotellet etter knappe 5 minutter med bil, da Hotel Etrusco ligger mellom Rio Marina og Portoferraio. Du kjører ca. 2 km opp på en ås, der du ønskes velkommen med en uslåelig panoramautsikt over det omkringliggende landskapet.

Med sosial sjarm, god mat og natur i høysetet

Hotellet har en bar og en salong der du kan lese eller se på nyheter på satellitt-tv. Resepsjonen er bemannet med et hyggelig og imøtekommende personale døgnet rundt, og tilbyr safe til dine verdisaker. Her kan du også få tips om utflukter, fergeforbindelser og anbefalinger til de flotteste strendene på øya. I fellesområdene kan du komme deg gratis på nett med Wi-Fi, og hotellet har en egen parkeringsplass reservert for deg.

Se frem til deilig gourmet-mat

Hotel Etruscos lidenskap for god mat manifesterer seg blant annet ved frokostbufféten, og her kan du starte dagen din med en rikholdig og variert frokost.

Selv om du sikkert ikke behøver noe ekstra for å vekke apetitten på stedet, kan du unne deg en herlig aperitiff på hotellets terrasse før middag, mens du nyter utsikten over dalen fylt med korkeik og steineik samtidig som landskapet fargelegges av solnedgangen.

Er du en gourmet vil du utvilsomt sette pris på de unike og raffinerte rettene som er kreativt tilberedt og servert. Menyen er preget av et variert kjøkken med forskjellige råvarer, smaker og farger. Øyens kombinasjon av hav og landskap er reflektert i den rike gastronomiske kombinasjonen av fisk og sesongbaserte råvarer. Bruken av ville urter som kalamint, merian, timian, oregano, rosmarin, fennikel og basilikumen gir maten et spesielt aromatisk preg. Og husets egenproduserte og økologiske ekstra virgin olivenolje brukes naturligvis også i matlagingen. Det er derfor ikke uvanlig at også gjester utenfra velger å reservere bord på hotellets restaurant, som også lokker med romantisk atmosfære og levende lys.

Les mer om Hotel Etrusco

Komfortable dobbeltrom med airconditon

Dobbeltrommene er rene, komfortable og enkelt innredet. Rommene er preget av enkle detaljer og varme pastellfarger som skaper en avslappende atmosfære. Badeværelsene er utstyrte med en dusj og hårføner, og alle rom er utstyrte med aircondition og varmeanlegg.

Dersom du ønsker et dobbeltrom med balkong bør du være tidlig ute, da det er få av disse. Samtidig vil du mest sannsynlig tilbringe mesteparten av tiden utendørs for å få mest mulig ut av de fantastiske omgivelsene. Rommene er av samme grunn heller ikke utstyrte med tv, men dersom du ikke ønsker å gå glipp av dagens nyheter kan du se dem sammen med hotellets andre gjester i salongen.

Godt utgangspunkt for utflukter, og kort avstand til havet

Hotellets beliggenhet passer ypperlig for deg som ønsker å utforske øya til det fulle. Her vil du stadig se en høy himmel som møter et krystallklart hav i horisonten, og rundt deg vokser naturen vilt og urørt. Besøk innlandet på øya, eller følg hele østkysten fra Porto Azzuro til Rio Marina, og opp til Cavo for uforglemmelige utsikter. Vi anbefaler også å avlegge den lille bukta Ortano en visitt. Bukta, som ligger i Rio dell'Elba kommune, er svært idyllisk med en liten, steinete øy foran stranden. Nærmeste by er Rio Marina (ca. 4 km), Porto Azzuro (ca. 15 km) og Portoferraio (ca. 30 km). Er du en strandløve bør du ikke gå glipp av stranden Reale, som er en herlig perle der du kan bestille forfriskninger på stranden etter du har snorklet og kanskje gitt deg i kast med litt vindsurfing!

Utforsk øya Elba med herlige Hotel Etrusco som base. Slapp av i den frie naturen, ta forfriskende dukkerter i det krystallklare havet og fryd smaksløkene med hotellets gourmet-retter.

Rommene på Hotel Etrusco

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Alta La Vista

Marina di Castagneto C., Toscana

Hotel Florida Lerici

Lerici, Liguria

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Populært på Elba Øy

search map