Feriebolig i Morcone på Elba Øy

Drago Residence

 
Drago Residence er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Drago Residence er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Morcone her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Drago Residence ligger i den fantastiske Morcone bukten - et av de mest praktfulle stedene på Elba - like ved den vakre, hvite sandstranden. Noen få minutter unna ligger Capoliveri, en av de mest særpregede og berømte stedene på øya, hvor det også er bra shopping, lege og apotek.

Komplekset består av en hovedbygning, hvor du finner resepsjon, en liten hall, TV-rom og seks leiligheter. Rundt hovedbygningen finner du flere små bygninger med leiligheter i den karakteristiske Middelhavsvegetasjon som omgir feriesenteret. Leilighetene er enten i første etasje med terrasse eller i andre etasje med egen inngang, og er alle forskjellig innredet.

Les mer om Drago Residence

Av ulike fasiliteter på stedet finnes resepsjon, hall, bar, restaurant / pizzeria på stranden, grill, lite stykke av en privat strand med solstoler og solsenger, privat parkering (1 parkeringsplass pr leilighet), mulighet for å få kvart-, halv- eller helpensjon mot tillegg. Hvis du liker aktiv ferie, kan du benytte deg av bordtennis, sykler, kanoer i begrenset antall (førstemann til mølla). På stranden er det også mulig å leie små seilbåter. I den koselige, nabobyen Capoliveri finner du alt fra barer, iskrembarer, pizzeria'er, restauranter, puber og supermarked til lege og apoteket. Husdyr ikke tillatt her.

Leilighetene ligger i forskjellige bygninger og er innredet forskjellig. Felles for dem alle er at innredningen er enkel, men funksjonell. De har alle TV, balkong eller terrasse med bord og stoler.

Leilighetene på Drago Residence

Etroms-leilighet med 3 soveplasser

Etroms-leilighetene med inntil tre soveplasser består av oppholdsstue med kjøkkenkrok og enkeltseng, "soveavdeling" med dobbeltseng og eget bad. De er best egnet for unge mennesker, som ikke stiller høye krav til boligen. De har alle aircondition.

Toroms-leilighet S med 4 soveplasser (med terrasse og havutsikt)

Toroms-leilighetene med opptil tre soveplasser ligger i hovedbygningen, like ved stranden. Det er totalt seks leiligheter, som alle ligger i andre etasje og har tilgang til en stor felles terrasse med hagemøbler, og med en fantastisk utsikt over havet. Leilighetene består av oppholdstue med dobbeltseng, kjøkken med sovesofa og privat bad. De har alle aircondition.

Toroms-leilighet med 4 soveplasser

Toroms-leilighetene med fire soveplasser består av enten oppholdsstue med dobbel sovesofa og kjøkkenkrok, soverom med dobbeltseng og eget bad eller av oppholdsstue med enkel sovesofa og kjøkkenkrok, soverom med dobbeltseng og enkeltseng og eget bad. Det er terrasse eller balkong.

Treroms-leilighet med 4 soveplasser (med aircondition)

Treroms-leilighetene med fire soveplasser ligger i andre etasje. De består av en oppholdsstue med kjøkkenkrok, soverom med dobbeltseng, soverom med to enkeltsenger eller køyeseng, eget bad og balkong med hagemøbler. Det er mulig å få en femte soveplass i stua, mot tillegg. Det er aircondition i denne leilighets-typen.

Treroms-leilighet med 6 soveplasser

Treroms-leilighetene med seks soveplasser består enten av en oppholdsstue med kjøkkenkrok, to soverom med dobbeltseng og enkeltseng og eget bad, eller av oppholdsstue med enkel sovesofa og kjøkkenkrok, soverom med dobbeltseng, soverom med dobbeltseng og enkeltseng og privat bad. De har alle møblert balkong eller veranda.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Drago Residence

Les personlige anmeldelser av Drago Residence som ligger på Elba Øy. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Drago Residence. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Drago Residence

Les mer

Bedømmelse av Drago Residence

Les mer

Bedømmelse av Drago Residence

Les mer

Bedømmelse av Drago Residence

Les mer
 
search map