Feriehus og hoteller i Lido di Capoliveri

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Stranden er en 400 meter lang, vakker badestrand med hvit sand og et godt tilbud av strandfasiliteter, som strandbar, muligheter for å leie parasoller og solsenger, dykkerskole, utleie av pedalbåter m.m. Det er med andre ord en av Elbas strender som er best egnet for friluftsaktiviteter. Stranden er opptegnet på de fleste kart under navnet Lido.

Hvis du ikke har nok shoppingmuligheter og spisesteder, er det en kort kjøretur fra Lido di Capoliveri til hovedstaden Porto Elba, Portoferraio og det populære feriestedet Porto Azzurro.

Kart over Lido di Capoliveri

Bruk kartet nedenfor (klikk for interaktivt kart) for å få oversikt over stranden og de valgte feriehusene vi tilbyr.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Finn din feriebolig i Lido di Capoliveri

Blant hundrevis av fritidsboliger i Italia, som du finner her hos In-Italia Reiser, er et bredt utvalg av håndplukkede hoteller, ferieleiligheter og villaer på de vakre strendene i landet - også på Elba.

Bruker du søkemotoren hos In-Italia Reiser nyter du godt av det grunndige forarbeidet vi har gjort med å finne de beste ferieboligene på den lille fjellrike øyen vest for Toscana - blant andre ved Lido di Capoliveri.  Alle stedene besøkes løpende av våres reisekonsulenter, derfor kan vi gi deg personlige tips og råd om du ønsker ytterliggere informasjon om boligene eller området enn det finnes i boligbeskrivelsen.

>> Ferie i Elba, søk etter hotellrom og lferieeiligheter her

Les mer om Lido di Capoliveri

Sjul teksten
 
 
search map