Ferieovernattinger i Lido di Capoliveri

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I bukten nedenfor byen Capoliveri finner dere Lido di Capoliveri. Stranden er en 400 meter lang, vakker badestrand med hvit sand og et godt tilbud av strandfasiliteter, som strandbar, muligheter for å leie parasoller og solsenger, dykkerskole, utleie av pedalbåter m.m. Det er med andre ord en av Elbas strender som er best egnet for friluftsaktiviteter. Stranden er opptegnet på de fleste kart under navnet Lido.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bestill ferieovernattinger i Lido di Capoliveri

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Lido di Capoliveri og ellers på Elba. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Lido di Capoliveri

Sjul teksten
 
 

Populært på Elba Øy

search map