Feriehus og hoteller i Lacona

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En frodig øy for store og små

Elba er en del av den toscanske øygruppen på 7 øyer. Den sies å ha oppstått da Venus mistet et smykke i Tirreno-farvannet. Øygruppen er et naturreservat med sin fantastiske, grønne natur, omgitt av det reneste hav. I Lacona-området finner du en fin sandstrand med dyner, og den er betalingsfri. Du kan seile eller surfe, nyte stranden eller leie mountainbikes og dra på oppdagelsesferd. I Lacuna finner du også småbutikker og restauranter, alle gjemt inne i en furulund.

Mildt klima året rundt

Øya er Italias tredje største og har vært bebodd siden oldtiden. Øyas historie har vært preget av utallige folkeslag fra nær og fjern, og det ser du, om du reiser på utflukter til de største byene som Portoferraio, Capoliveri, Marina di Campo og Porto Azzurro. Fra Porto Azzurro kan du seile ut til de andre øyene rundt Elba, som Capraia, Giglio, Pianosa og berømte Montecristo. Korsika ligger kun 50 km vest for Elba, og du kan seile dit fra Portoferraio. Sist skal det nevnes at Elba har et meget mildt klima, årets temperaturgjennomsnitt ligger på 15-16 grader, noe som gjør den til en ideell feriedestinasjon året rundt.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map