Ferieovernattinger i Capoliveri

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her finner du små torg med kaféer og restauranter, gamle gågater med butikker av alle slag, og lokale produsenter som selger deres velsmakende produkter, deriblant dessertvinen Aleatico. I tillegg er det gode parkeringsmuligheter her. I buktene rundt byen ligger flere vakre badestrender som har blitt samlingspunkter for alle mulige friluftsaktiviteter.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Severdigheter

Av severdigheter rundt Capoliveri kan vi nevne kirken Madonna delle Grazie. Kirken ligger 2 km utenfor byen, og de spreke kan følge den middelalderlige turstien hit fra Via Circonvallazione del Borgo (langs denne veien kommer dere lett til kirken, men turen tilbake til byen går i oppoverbakke). Dessverre er det her som med så mange andre severdige monumenter på Elba at de sjeldent er åpne for offentligheten. Denne kirken er åpen den 8. desember på kirkens festdag, samt lørdager i sommermånedene da det avholdes messe her.

Les mer om Capoliveri

Bestill ferieovernattinger i Capoliveri

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Capoliveri og ellers på Elba. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map