Feriebolig i Bagnaia på Elba Øy

Sant'Anna del Volterraio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Sant'Anna del Volterraio sprer seg over 240 hektar grøntområder og skaper rammen for en hyggelig og avslappet familieferie. Barna vil elske de store plenen med svømmebasseng (33 x 17 m og dybde 3,90 m), barnebasseng og lekeplass. De voksne kan kose seg med tennisbanen, restauranten og velvære.

Mange fasiliteter

Det ligger en villa på området som er fra Napoleons tid, og her er det en kafè, tv-rom, badstue, badefasiliteter og skifterom. For å få adgang til villaens fasiliteter må du kjøpe et klubbkort (se prisene nederst på siden). Av andre fasiliteter i nærheten av leiligheten kan det nevnes myntvaskeri og resepsjon. Det er en garasjeplass til hver leilighet.

Les mer om Sant'Anna del Volterraio

Gangavstand til strand og restaurant

Bare 400 meter fra Sant'Anna del Volterraio ligger Bagnaias hyggelige bukt med strand. Med andre ord kan du raskt og enkelt spasere til vannet. Du har rabatt på strandservise, så si ifra i resepsjonen så vil de hjelpe deg. I området har du også en rekke shoppingmuligheter og restauranter. Både praktisk og hyggelig de dagene du ikke vil lage mat.

Ett klubbkort gir deg tillgang till bassenget

På Sant'Anna del Volterraio betaler du for et klubbkort (ikke obligatorisk) i perioden 4/6-9/9 hvis du ønsker tilgang til basseng, badstue og omkledningsrom, bar og salong i Club House og "miniklubb" med underholdning for barn fra 4 til 10 år. Barn under 10 år trenger ikke å betale. Før og etter sesongen er dette klubbkortet inkludert. Inngangen gir deg tilgang til bassenget, men siden det ikke er solsenger til alle, er det maksimert 2 per leilighet. Hvis du føler at bassenget ikke tiltrekker deg, kan du alternativt gå til sjøen hvor du kan slikke sol ved vannet.

Leiligheter med terrasse eller uteplass

Leilighetene, som er innredet i en eldre stil, ligger spredt i parken omgitt av middelhavsvegetasjon. De er alle store, velmøblert, med egen inngang og terrasse (noen har også egen hage).

Vær oppmerksom på at i før og sensesongen har resepsjonen begrensede åpningstider.

Les om leilighetene på Sant'Anna del Volterraio

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map