Anmeldelser av La Locanda del Volterraio
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Trivelig og god beliggenhet!

Vi reiste til Elba for første gang og valgte La Locanda del Volterraio som hotell, noe som ble perfekt for oss (2 voksne og en 3-åring). Det er delt på hotellet og ferieleiligheter, alle innhyllet i frodige planter og med et fint basseng og mindre barnebasseng. Beliggenheten er nært Portoferraio der vi og de fleste ankommer øya, ca. 20 min med bil. Det er en forutsetning å ha bil, byen Bagnaia er liten, men med leiebilen reiste vi rundt hele øya. Restauranten er god med hyggelig personale og man føler seg velkommen. Frokosten er mer italiensk og sparsom, men med god service der personalet husker kaffevalget vårt etter et par dager og kommer automatisk til bordet vårt og servere. Vi får romvask hver dag og nye håndklær så rommet holder seg fint, rommet har god standard med italienske mål og balkongen er koselig.

Anbefalinger til kommende gjester

Rett i nærheten finner dere restauranten Bounty som har en enklere meny med fokus på pizzaer. Man går gjennom verandaen og ut til hagen deres der det er dekket på gresset og de har et utendørskjøkken med vedovnsgrill. Personalet er veldig underholdende og kokkene shower og inviterer. Gå ikke glipp av deres "Meloncello", eieren har selv gjort en variant på Limoncello som er fantastisk god!

Reis på bilturer gjennom fjellene, for en panoramautsikt! Vi reiste bl.a. til Rio Marina og veien dit er så vakker, rett etter byen finner man et lite badested som er bra (hold øynene åpne etter skiltene som viser mot stranden) med god servering, lite folk og lavasand/steiner.

Gå heller ikke glipp av et stopp i det lille tettstedet Poggio som ligger fantastisk til oppe på en klippe med utsikt til å dø for. Gå gjennom de kronglete gatene og end opp på torget, og ta noe å drikke på utendørs-kaféen, før du går inn i delikatessebutikken og handler inn lokale produkter, svært god service! Som alltid kommer man mye lenger med litt italiensk i bagasjen, få snakker engelsk, jeg kan svært lite italiensk, men med det lille jeg kan kommer man ganske langt.

Alle disse strendene man kan velge mellom; du finner noe som passer deg uansett hva du liker. Perfekt å reise i begynnelsen av juli mens det fortsatt er plass blant turistene, men fortsatt varmt! Det varierte mellom 30-35 grader HVER dag i løpet av våre to uker :-)

Vi kommer definitivt tilbake til Elba - for en drømmeferie!

La Locanda del Volterraio
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på La Locanda del Volterraio
Dobbeltrom med balkong
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2015
Antall reisende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen
Vis alle anmeldelser fra La Locanda del Volterraio
 

Lignende boliger

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Liguria

Park Hotel Marinetta

Marina di Bibbona, Toscana

Anbefalinger for deg

Residence Le Terrazze

Portovenere, Liguria

Hotel Porto Roca

Monterosso, Liguria

Populært på Elba Øy

Cala di Mola

Porto Azzurro

search map