Feriebolig i Bagnaia på Elba Øy

La Locanda del Volterraio

 
La Locanda del Volterraio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
La Locanda del Volterraio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bagnaia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

La Locanda del Volterraio er et lite fire-stjerners hotell som er forbundet med feriesenteret Sant'Anna del Volterraio, ca. 400 meter fra by og strand. Det frodige området dekker ca. 230 hektar og rommer bl.a. to tennisbaner, stort basseng og barnebasseng, samt et stort soldekk med fluktstoler, parasoller og solsenger.

Fasiliteter i lange baner

Det ligger også en villa på området fra Napoleons tid som i dag huser kafé, tv-stue, sauna, badefasiliteter og skifterom. Ved siden av villaen ligger restauranten Il Giardino degli Aranci, omkranset av en appelsin- og sitronlund. Det er garasjeplass tilknyttet hvert rom, samt myntvaskeri og resepsjon tilgjengelig.

Les mer om La Locanda del Volterraio

Rom spredt i parken

Hotellets 18 rom ligger spredt i middelhavsvegetasjonsparken, og er alle romslig med egen inngang og terasse (noen har til og med egen hage). De er velmøblerte og utstyrte med telefon, minibar, tv, selvstendig airconditionanlegg, balkong, Wi-Fi og eget bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av La Locanda del Volterraio

Les personlige anmeldelser av La Locanda del Volterraio som ligger på Elba Øy. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av La Locanda del Volterraio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra La Locanda del Volterraio

Utrolig vakkert!

Vi er veldig fornøyde med hotellet. Det ligger i utrolig vakre omgivelser! Vi hadde med vår 2-åring og det var ikke noe problem i det hele tatt. Barnebassenget var perfekt for han, og det fantes også en lekeplass og barneklubb (som han var for ung for). Veldig god service fra personalet. Helt ok frokst, ikke det største utvalget, men uteplassen der man spiser er veldig fin. Det eneste vi har å klage på er Wi-Fi som var veldig dårlig. Ved bassengområdet fungerte det i prinsippet ikke i det hele tatt.
Vi vil absolutt anbefale dette hotellet, og vi kommer gjerne tilbake igjen! To netter var for kort, neste gang blir vi lengre.

Les mer

Deilig ferie for andre året på rad

Forrige sommer var vi her i to uker og det var lett den beste ferien vi har hatt så vi returnerte for en uke til! Hotellet ligger bra til, ca. 20 minutter med bil fra fergen i Portoferraio. Vakkert kledd i eføy mellom høye fjell og med et fint basseng. Rommene er fine og dufter godt av Aqua dell Elba. Restauranten er god, men servitørene er litt vimsete. Trivelig og hjelpsomt personale i resepsjonen og ved frokosten. Vi fikk et oppgradert rom med større balkong - vi takker!

Les mer

Trivelig og god beliggenhet!

Vi reiste til Elba for første gang og valgte La Locanda del Volterraio som hotell, noe som ble perfekt for oss (2 voksne og en 3-åring). Det er delt på hotellet og ferieleiligheter, alle innhyllet i frodige planter og med et fint basseng og mindre barnebasseng. Beliggenheten er nært Portoferraio der vi og de fleste ankommer øya, ca. 20 min med bil. Det er en forutsetning å ha bil, byen Bagnaia er liten, men med leiebilen reiste vi rundt hele øya. Restauranten er god med hyggelig personale og man føler seg velkommen. Frokosten er mer italiensk og sparsom, men med god service der personalet husker kaffevalget vårt etter et par dager og kommer automatisk til bordet vårt og servere. Vi får romvask hver dag og nye håndklær så rommet holder seg fint, rommet har god standard med italienske mål og balkongen er koselig.

Les mer

Bedømmelse av La Locanda del Volterraio

Les mer

Pent og prydelig

Som et slags resort ligger et i en liten, søvnig badeby. For den som vil kan man sikkert tilbringe hele tiden der. Men vi benyttet oss hverken av bassengområdet eller restauranten. Stranden ligger ca. 500 meter unna, men er ikke en av Elbas bedre. Personalet er meget vennlig og stedet velstelt og fint. Rommene er ok i standard, men bedrøvelig kjedelig innredet og ikke i stil med resten av bygningen. Et pluss er garasjen.

Les mer
 
search map