Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bagnaia ligger få km øst for Porto Ferraio, og den severdige byen er omkranset av et grønt landskap på den ene siden og en bukt på den andre siden.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Her finner du det du måtte trenge, og litt til

Det finnes også et lite utvalg av barer/ restauranter ved og på stranden, et apotek og mulighet for å kjøpe seg en is, samt et supermarked. Det finnes ikke gode parkeringsmuligheter her og stranden er ikke av beste slaget, men bor dere i nærheten er det et opplagt sted å dra både på dagen og om kvelden.

Bestill ferieovernattinger i Bagnaia

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Bagnaia og ellers på Elba. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Les mer om Bagnaia

Sjul teksten
 
 
search map