Eksotiske villaer

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Spesielt i søritalia møter du et veldig varmt klima og eksotiske omgivelser som leder tankene utenfor Italia og til og med Europas grenser. Men hvorfor fly i 8-12 timer når du på 2-3 timer kan komme til kanskje Europas mest eksotiske land?

Begge øyene Sardinia og Sicilia som i de sørlige delene av Calabria og Puglia, tilbyr vi vakre villaer i eksotiske omgivelser. Vi har villaer i ulike størrelser som passer hvert enkelt selskap. I Puglia kan du bo i en privat trullo-villa med basseng, mens vi på Sicilia har flotte hus og villaer med flott havutsikt ved byen Cefalù og Naturreservatet Lo Zingaro.

Puglia, Masseria Donno Sante

Midt i det vakre landskapet utenfor byen Castellana Grotte og bare 30 km fra sjøen og strendene i Ostuni finne du denne sjarmerende villaen.

I den store og nydelig hagen med oliventrær som omgir huset er etvakkert basseng (12 x 6 meter). Villaen består av 4 trulli husene som ligger ved siden av hverandre og en fin veranda, aircondition og parkering.

Sicilia, Villa Ginestra

Villa Ginestra ligger på Sicilia og tilbyr en sjelden kombinasjon av fantastisk utsikt, basseng og god beliggenhet bare 150 meter fra stranden og det krystallklare havet.
Villaen er 100 m² og har plass til 4 personer. Utendørs kan du benytte deg av to møblerte terrasser inkludert bl.a. m. grill med utsikt over havet. Ved det lille bassenget er det solsenger og mulighet for skygge. Den koselige byen Scopello ligger bare 1 km fra villaen og kan derfor fint nås til fots. Uansett hvor du velger å nyte solen og den lette brisen, er det fantastisk utsikt over det asurblå Middelhavet.

Calabria, Villa Il Fortino

Villa Il Fortino ligger ved Capo Vaticano i Santa Maria di Ricadi. Det er ca. 200 meter til nærmeste restaurant og 350 meter til stranden. Tropea sjarmerende sentrum ligger ca. 7 km fra huset.

Huset er pent innredet og har mange fasiliteter. Huset er omgitt av en hage med en vakker terrasse med basseng. Her er vaskemaskin, oppvaskmaskin og TV.

Sicilia, Villa Santa Croce

Villa Santa Croce ligger i flotte omgivelser like utenfor byen Santa Croce Camerina. Nærmeste restauranten er ca. 150 meter fra villaen. Inne i byen finner du butikker og flere restauranter. Det er ca. 5 km fra villaen ned til stranden i Punta Secca, der du også finner mange barer og kaféer:

Villaen er opprinnelig en lite herregård med tilhørende låve og ble brukt som eksempel til tidlig 70-tallet. Deretter ble det øde og tomten ble overgrodd med busker og kaktusser. I 2005-2006 ble huset renovert. Man isolert det, erstatte taket og dekorert det med alle tenkelige bekvemmeligheter. Man sørget for å installere air condition i alle soverom. Tomten har den fineste utsikten over dalen og havet.

Sardinia Villa Verde

Villa Verde er uten tvil en av de beste og mest moderne villaer vi har i programmet. Ikke bare på Sardinia, men i hele Italia. Alt fra innredningen til utendørs anlegg er av høyeste kvalitet. Det eneste som mangler er havutsikt, ettersom villaen ligger ved foten av et fjell. Det er imidlertid ikke lenger enn 200 meter til stranden og havet.

Innvendig er det lagt stor vekt på de små detaljene mens den har beholdt husets opprinnelige sjarm. Villaen er utstyrt med all nødvendig komfort og mer til; det er flere flatskjerm-TV, møbler av høy kvalitet og en fin innredning.

 
search map