Hotell på Procida på Capri, Ischia og Procida

Hotel La Casa sul Mare

Marina di Corricella i dagslys... ... og på kveldstid
 
Hotel La Casa sul Mare er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel La Casa sul Mare er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Procida her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ta parferien til et nytt nivå og nyt hverandres selskap på den eksotiske middelhavsøya Procida. Det er flere grunner til at Hotel La Casa sul Mare er perfekt for par som reiser uten barn: den bratte beliggenheten er ikke ideell for barn og det er kun étt rom som tilbyr ekstraseng i tillegg til dobbeltsengen. Ellers er omgivelsene svært romantiske her i den billedskjønne fiskerlandsbyen, og dere kan beundre det glitrende Middelhavet fra deres egen, private terrasse fra solstolen. Innta frokost i det grønne i hotellets frodige hage som også stiller med panoramiske utsikter.

Utforsk lokalmiljøet
Finn flere filmkulisser fra den Oscar-belønnede filmen Il Postino (”Postbudet”) ved siden av hotellet, som postkontoret og den familiedrevne baren. Ta beina fatt og gå til den nærmeste stranden 1 km unna, eller hopp ombord i hotellets private båt som frakter dere dit mot en liten sum. Smak på en forfriskende cocktail i strandbaren som er åpen hele sommeren, og velg mellom den offentlige delen av stranden og den privateide delen der dere kan leie parasoller og solsenger. Bestill sandwicher fra hotellet og ta med som matpakke for å stilne sulten utover dagen. Gå ikke glipp av et besøk på den mindre øya Vivara som kan nås fra Procida via en gangbro. Den lille øya er et komma-formet naturreservat med frodige fjellsider som stuper ned i det krystallklare vannet, og et must å få med dere.

Les mer om Hotel La Casa sul Mare

Finn frem til hotellet
Hotellet ligger høyt over havet og havnepromenaden, og dere kan enten ta trappene opp hit fra havnen eller følge gaten Via Carmine som snor seg opp i høyden. Veien ned til fergeleiet (700 meter) på andre siden er uten trapper. Stig inn i den lyse resepsjonen og legg merke til hotellets marine-pregede dekor, med hvitt og blått som gjennomgående farger. Spis frokost i det sjarmerende frokostrommet, der buffeten komplimenterer postkort-utsikten over havet gjennom kuøyet. Nyt også frokosten ute i den svale og skyggerike hagen som heller ikke mangler praktfulle utsikter.

Bestill deres romantiske rede på Procida

Gled dere til å la både kropp og sjel fryde seg på denne perlen av en øy. Med nydelige utsikter og pittoreske omgivelser er Hotel La Casa sul Mare det perfekte utgangspunktet for deres uforglemmelige parferie. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel La Casa sul Mare

Les personlige anmeldelser av Hotel La Casa sul Mare som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel La Casa sul Mare. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel La Casa sul Mare

Les mer
 
search map