Ferieovernattinger på Procida

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mellom Ischia og fastlandet ligger en liten perle - den pittoreske øya Procida. Med urørt natur og autentiske tettsteder har øya vært det maleriske bakteppet for utallige filmer de siste tiårene (inkludert "Postbudet" og "Den talentfulle mr. Ripley" med Matt Damon og Jude Law).

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Mist alle begrep om tid på Procida, og absorber historien i klosteret Abbazia San Michele fra 600-tallet der dere kan besøke flere små katakomber. Vandre gatelangs i de kulørte omgivelsene i Sancio Cattolico og beundre de fargerike fasadene med sjarmerende gårdsplasser og fiskeutstyr som henger til tørk. Den kontinuerlige bevegelsen i strålen fra fyrtårnet gir øya en unik atmosfære.

Les mer om Procida

Selv om turismen har vokst de siste årene, har Procida tatt vare på sin typiske avslappede livsstil, og den søvnige atmosfæren er typisk for sør-Italia. Bad på de utsøkte strendene, og la deres indre ornitologer fryde seg over det store hekkestedet på Vivara sør for Procida by. Vivara er en egen øy forbundet med Procida med en gangbro, og her er det gratis adgang på formiddagene mandag-fredag for de som vil ta en titt på fuglelivet og den urørte naturen.

Smak på de lokale spesialitetene, preget av sjømat, sitroner og olivenolje. En forfriskende rett som er å finne på de fleste kaféene og restaurantene på Procida er "Limone Prodidano": en frisk salat med sitron, mynteblader, olivenolje og chilli.

Bestill deres unike opphold på Procida

Opplev det ekte italienske øylivet, og legg deres ferie til romantiske Procida. Vi tilbyr hotellovernatting på øya, og flere forskjellige ferieovernattinger på fastlandet og Ischia med gode båtforbindelser. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map