Feriehus og hoteller i Ischia

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den lille øya Ischia utenfor Napolis kyst er kun 10 km bred og 7 km lang, men med sine ca. 65 000 innbyggere er det den tredje-mest befolkede øya i Italia etter Sicilia og Sardinia. Blant øyene i Napolibukta er Ischia ikke bare den største, men også den mest varierte, noe som vil si at her finner du utallige steder å besøke til fots, gode utfluktsmuligheter og et hav av aktiviteter å velge mellom - både på land og til vanns. Langs øya 34 kilometer lange kystlinje finner du alt fra brede, gylne sandstrender til dramatiske klippestrender der havet viser hva dens krefter er i stand til.

Ischia er av vulkansk opprinnelse, og dette har gjort øya til en av de ledende sentrene for kildebad i Europa. Vannet på øya er nemlig alkalisk - en type vann som visstnok har en meget positiv virkning på kroppen - og folk har lenge brukt kildene på øya for å regulere pH-verdien i blodet, motvirke kreft, fremme fordøyelsen og mye mer. Tradisjonen strekker seg helt tilbake til Romerrikets dager og gamle Hellas.

I dag er kildebadene på Ischia en av hovedgrunnene til at turisme er øyas største inntektskilde. Reisende fra hele verden kommer til øya for å nyte dens spa, varme kilder og velværesenter som er omkranset av grønne furuskoger, det spennende vulkanske landskapet og det endeløse Middelhavet.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map