Feriebolig i Ischia Porto på Capri, Ischia og Procida

Villa Rosalia

Leiighet San Montano Leilighet San Montano Leilighet Sant'Angelo Leilighet Sant'Angelo Leilighet Citara Leilighet Citara Leilighet Epomeo Leilighet Epomeo Leilighet Maronti Leilighet Maronti
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Rosalia befinner seg i den vakre øya Ischia (Isola d'Ischia) i kommunen Barano d'Ischia. Den befinner seg på toppen av en dal, der dere kan nyte den fantastiske utsikten ut mot havnen og Napoli-bukta.

Smakfull villa med 5 leiligheter

Villaen er totalt nyoppusset og består av 5 leiligheter, alle med privat terrasse. Leilighetene er fordelt på tre etasjer, der hver leilighet har sin egen inngang. Noen hundre meter bortover finnes den vakre granskogen i Faiano, der dere også finner aktiviteter for barna samt en restaurant som kan nås til fots (ca. 500 meter). Nærmeste by er Barano d'Ischia (ca. 2 km) eller Ischia Porto (3 km) samt stranden Maronti som er en av de vakreste på øya.

Stor hage med basseng

Dessuten finnes det en romslig terasse på 1000 m² og en privatparkering med 12 parkeringsplasser. I øverste etasje med panoramautsikt finner dere bassenget som er tilgjengelig for alle gjestene. (dimensjon: 9 x 5 meter., dybde 1,60 m.) med vaskerom, 2 bad, en dusj med varmt og kaldt vann og en solterrasse med parasoller og solstoler.

Transport fra fastlandet

Øyen Ischia er lett å nå på 1 time med ferge fra havnen i Napoli eller Pozzuoli. Fergen går ofte, spesielt i høysesongen fra ca. midten av mai til ca. midten av september.

Assistanse i nærhet

Ved spesielle behov eller assistanse under oppholdet, finnes det en vaktmester som normalt tar for seg bassenget i diskret tilstedeværelse. Han kan dere også kontakte for å få informasjon eller be om hjelp om det skulle oppstå noe.

Bestill deres herlige oase på Ischia

Gjør dere klare til en øyferie dere sent kommer til å glemme. Nyt late dager på den luftige terrassen, og tilbring kvalitetstid sammen på denne eksotiske middelhavs-øya. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Villa Rosalia

Les om leilighetene på Villa Rosalia

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map