Feriebolig i Ischia Porto på Capri, Ischia og Procida

Poseidonia Residence

 
Poseidonia Residence er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Poseidonia Residence er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ischia Porto her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Posidonia Residence innfrir deres drøm om en eksotisk øyferie med sol, bading, romantikk og opplevelser. Kjenn hvordan skuldrene senker seg i skyggen av paviljongen på den vidunderlige takterrassen mens dere beundrer utsikten over byens tak, det asurblå havet, den berømte Agragonske Borgen og øyene Vivaro og Procida i horisonten.

Unn dere et komfortabelt opphold
De 12 leilighetene ligger i et ny-renovert bygg med heis og resepsjon, og er stilfulle med moderne innredning. Returner til deres svale leilighet med aircondition, LCD-tv, telefon og safe etter innholdsrike dager på Ischia og gjør dere klare til å utforske øyas restauranter på kveldstid. Poseidonia Residence er i våre øyne et glimrende sted for et voksent publikum som vil ha en komfortabel innlosjering med kort avstand til sentrum, men fortsatt i fredelige omgivelser. Vi ser derimot ikke dette som et spesielt egnet feriested for reisende med barn da fasilitetene på stedet ikke nødvendigvis er rettet mot yngre gjester.

Les mer om Poseidonia Residence

Bestill deres behagelige ferieleilighet på Ischia

Gled dere til deilige feriedager tilbragt sammen her på den eksotiske Middelhavsøya. Få dere en dose kultur kombinert med sol og varme, for ikke å snakke om deilig mat og et unikt landskap. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Leilighetene på Poseidonia Residence

Ettromsleilighet med 2/3 soveplasser (uten havutsikt)

Disse leilighetene ligger alle i første etasje, er på circa 25 m² og består av et stort rom med kjøkkenkrok, dobbeltseng og enkeltseng, og et bad med toalett, dusjkabinett og hårføner.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (uten havutsikt)

Disse leilighetene ligger på cirka 35 og 40 m² og består av en stue med dobbel sovesofa og kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett, dusjkabinett og hårføner.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser og havsutsikt

Disse leilighetene ligger på cirka 35 og 40 m² og består av en stue med dobbel sovesofa og kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett, dusjkabinett og hårføner. Dere får også en nydelig havutsikt herfra.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Poseidonia Residence

Les personlige anmeldelser av Poseidonia Residence som ligger på Capri, Ischia og Procida. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Poseidonia Residence. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Poseidonia Residence

Veldig god beliggenhet på Ischia

Nydelig og veldig personlig drevet hotell med svært hjelpsomme verter. Vi fikk en vakker leilighet med utsikt over bukten og fjellet Vesuvius i det fjerne ;-) Det er fint at stedet ligger med litt avstand fra byen, så det er ganske stille. Men du er i byen i på noen få minutter uansett.

Les mer

Fantastisk sted!

Vi hadde en nydeliguke i Ischia Porto. Sjarmerende by med marina, fiskehavn, nydelig strand, gode restauranter og spennende butikker. Det er en kurø som er svært frodig med termiske bad. Vi hadde en dag i Negombo som var fantastisk deilig.

Les mer

Vakker italiensk ferieøy

Øyen er mye besøkt i juli måned av alle mulige turister, italienske som fra andre land.
Fergene med og uten biler ankommer uavbrutt - sammen med store og små yachter.
Prisnivået i Ischia Port er høyere enn vi har møtt med vår båt!

Les mer

Herlig utsikt

Fin leilighet med stort baderom. Herlig takterrasse med fin utsikt.
Stor bakke opp til hotellet, så ikke for de som er dårlig til beins.

Les mer

Veldig fin og super leilighet

Veldig fin og super leilighet høyt oppe over havnen. Fin terrasse med fantastisk utsikt. Hyggelig personale i resepsjonen.

Les mer

Bedømmelse av Poseidonia Residence

Les mer
 
search map