Feriebolig i Ischia Porto på Capri, Ischia og Procida

Poseidonia Residence

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Posidonia Residence innfrir deres drøm om en eksotisk øyferie med sol, bading, romantikk og opplevelser. Kjenn hvordan skuldrene senker seg i skyggen av paviljongen på den vidunderlige takterrassen mens dere beundrer utsikten over byens tak, det asurblå havet, den berømte Agragonske Borgen og øyene Vivaro og Procida i horisonten.

Unn dere et komfortabelt opphold
De 12 leilighetene ligger i et ny-renovert bygg med heis og resepsjon, og er stilfulle med moderne innredning. Returner til deres svale leilighet med aircondition, LCD-tv, telefon og safe etter innholdsrike dager på Ischia og gjør dere klare til å utforske øyas restauranter på kveldstid. Poseidonia Residence er i våre øyne et glimrende sted for et voksent publikum som vil ha en komfortabel innlosjering med kort avstand til sentrum, men fortsatt i fredelige omgivelser. Vi ser derimot ikke dette som et spesielt egnet feriested for reisende med barn da fasilitetene på stedet ikke nødvendigvis er rettet mot yngre gjester.

Les mer om Poseidonia Residence

Bestill deres behagelige ferieleilighet på Ischia

Gled dere til deilige feriedager tilbragt sammen her på den eksotiske Middelhavsøya. Få dere en dose kultur kombinert med sol og varme, for ikke å snakke om deilig mat og et unikt landskap. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Leilighetene på Poseidonia Residence

Ettromsleilighet med 2/3 soveplasser (uten havutsikt)

Disse leilighetene ligger alle i første etasje, er på circa 25 m² og består av et stort rom med kjøkkenkrok, dobbeltseng og enkeltseng, og et bad med toalett, dusjkabinett og hårføner.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser (uten havutsikt)

Disse leilighetene ligger på cirka 35 og 40 m² og består av en stue med dobbel sovesofa og kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett, dusjkabinett og hårføner.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser og havsutsikt

Disse leilighetene ligger på cirka 35 og 40 m² og består av en stue med dobbel sovesofa og kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett, dusjkabinett og hårføner. Dere får også en nydelig havutsikt herfra.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Rosalia

Ischia Porto, Capri, Ischia og Procida

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Hotel Villa Carolina

Forio d'Ischia, Capri, Ischia og Procida

Anbefalinger for deg

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Cristina

Sant' Agnello, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Populært på Capri, Ischia og Procida

Hotel Capizzo

Forio d'Ischia

search map